Retete culinare care contin cascaval

Parmigiana de vinete
Mod preparare: Se taie pe lung toate vinetele, apoi se dau cu sare si piper se calsc in ulei incins, se pun pe o hartie absorbanta .Sosul rosiile se taie marunt  si usturoiul,se pun pe aragaz la foc potrivit ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Poienita cu ciuperci
Mod preparare: Se fierb legumele, se dau prin razatoarea cu ochiuri mari in castroane separate.Si casacavlul tot separat. Pieptul de pui se fierbe, se taie bucatele mici. Se pun ciupercile cu palariile in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Trigoane cu branza si menta
Mod preparare: Topiti incet untul, la foc mic, intr-o craticioara, adunati spuma de la suprafata si varsati-l, apoi, intr-un bol, avand grija ca zerul albicios depus pe fundul cratitei sa ramana acolo.Zdrobiti cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Aperitiv cu  ciuperci
Ingrediente: ciuperci, cascaval, unt,
Mod preparare: Se curata bine ciupercile de pielita, se pune in ele cascavalul dat prin razatoare.Se pune putin unt deasupra.Se dau la cuptorul fierbinte cand se rumeneste cascavalul sunt gata.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Oua in sos de rosii
Mod preparare: Se caleste usturoiul in ulei, se adauga rosiile decojite.Se condimenteaza cu sare, piper, busuioc si cand sosul are consistenta potrivita se sparg ouale unul cate unu peste sosul de rosii acoperind ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Sufleu cu cascaval
Ingrediente: cascaval, ou, lapte, faina, unt, nucsoara, sare, piper,
Mod preparare: Radeti cascavalul pe razatoarea mica. Puneti pe foc intr-o craticioara 40 g de unt si, cand s-a topit, adaugati faina si lasati-o sa se prajeasca, amestecand intruna. Turnati apoi laptele ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Supa cu cascaval
Mod preparare: Se pun in oala 25 g unt, apoi un rand de cascaval ras, unul de felii subtiri de paine veche, pana se termina materialul. Pe ultimul strat de branza se pun 25 g unt. Se toarna 3/4 l zeama de ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Telina gratinata
Mod preparare: Se spala telina, se curata de coaja si se taie mai intai felii groase de 1/2 cm si pe urma stifturi lungi de 5 cm. Se fierbe 5 minute in apa cu sare, se lasa sa se scurga si se tine la cald.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Cartofi noi, impanati
Mod preparare: Curatam cartofii de coaja si ii crestam pe orizontala (ca pe acordeon) lasand baza intact. Taiem costita si cascavalul in feliute. In fiecare crestatura punem o felie de costita si peste ea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Omleta Diavolo
Ingrediente: oua, bacon, cascaval, sare, piper, sos picant,
Mod preparare: Se bat cele 2 oua, impreuna cu galbenusul; se adauga dupa gust sare si piper.Se rade cascavalul si se toaca bacon-ul.Se adauga sosul picant si se aseaza intr-o tigaie, unsa in prealabil cu unt sau ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute