Retete culinare care contin cascaval

Orez cu lamaie
Mod preparare: Punem untul si uleiul intr-o cratita si calim ceapa, dupa care orezul pana incepe sa capete o culoare maronie, pe rand se adauga concentratul de pui pana ce orezul este fiert. La sfarsit adaugam ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Paste cu jambon
Ingrediente: paste, jambon, smantana, unt, cascaval, piper, sare,
Mod preparare: Pastele se pun la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Se un unge un vas cu unt, se adauga in straturi paste scurse si bucatele de jambon, sare, piper, cascaval ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Legume gratinate
Mod preparare: Fasolea se curata, se spala, se rupe in 2-3 bucati si apoi se pune intr-un vas cu apa si putina sare si se oparaste 5-6 min.Se scoate cu ajutorul unei palete si se lasa la scurs.Separat dovlecelul se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 minute
Vinete umplute
Mod preparare: Urmarind o emisiune intr-una din zile am vazut aceasta reteta si mi-am spus ca trebuie neaparat sa o incerc.Recunosc ca mi-au iesit foarte bune aceste vinete.Am taiat vinetele in doua (pe lungime) si ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ciuperci umplute cu legume
Mod preparare: Se spala ciupercile si li se rup coditele. Se pun ciupercile in tava unsa cu ulei, se presare sare si piper si se lasa putin la cuptor. Separat se taie marunt coditele, ardeiul, ceapa si ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Cordon Bleu
Mod preparare: Fileul se taie ca pentru snitele si se bate. Cascavalul si sunca se taie bastonase subtiri.Ouale se bat cu sare si jumatate din cantitatea de piper.Se amesteca separat cascavalul cu sunca si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Salata Picanta Machu-Pichu
Mod preparare: Carnea se taie in fasii subtiri, separat se bat oualele cu faina, laptele si untul se pun pe foc si se lasa sa scada cand s-a ingrosat se pune si cascavalul, rezulta un sos bechamel prin care se trec ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Friptura de porc la tava, cu macaroane
Mod preparare: Carnea se spala, se taie bucati mari si se inabusa la cuptor in ulei si cu putina supa. In timpul inabusirii se stropeste carnea cu sosul format in vas. Spre sfarsit se stropeste friptura ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Pene cu branza la cuptor
Mod preparare: Se fierb penele in apa cu sare si putin ulei.Se limpezesc in apa rece.Se pun pastele intr-ul lighean si se amesteca cu mezelurile, branza rasa, 7oua, ciupercile, piper si sare daca este nevoie.Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Budinca vieneza cu morcovi si ceapa verde
Mod preparare: Se curata cartofii de coaja si se taie felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu ceapa verde. Se curata morcovii si se dau pe razatoarea mare.Se amesteca iaurtul cu smantana si ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute