Retete culinare care contin cascaval

Lipii cu pui si cascaval
Mod preparare: Se taie pieptul de pui in suvite subtiri (se taie mai usor daca este putin congelat).Intr-un bol se amesteca faina si condimentele.Se trec suvitele de pui prin acest amestec, apoi prin oul batut si ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Pizza rustica
Mod preparare: Se incalzeste apa, se introduce drojdia sfaramata, se adauga zaharul si se lasa sa creasca la caldura 10-12 minute.Se cerne faina intr-un castron, se face la mijloc o gropita si se pun in ea drojdia, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Vinete umplute cu fars
Mod preparare: Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul.Jumatatile de vinete le presuram cu sare si le lasam timp de 30 min.Dupa le clatim cu apa rece (daca procedam in felul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Supa de rosii cu galuste imperiale
Mod preparare: Galuste:Se amesteca ouale cu cascavalul, apoi se adauga untul, se amesteca bine si, la sfarsit, se adauga faina impreuna cu grisul. Ca masura, in lipsa unui cantar de bucatarie, 1 lingura cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Rulada de pui cu spanac
Mod preparare: Batem pieptul de pui si-l asezam pe o folie de aluminiu, stropita cu ulei. Asezonam cu sare si piper. Spalam bine spanacul din mai multe ape si-l taiem, nu foarte marunt. Curatam si taiem ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 minute
Paste in alb
Mod preparare: Usturoiul se taie felii si se pune in farfurie.Peste el se toarna putin ulei de masline.Pastele fierte si scurse se pun in farfurie, un praf de sare, ulei de masline, ardeiul iute pisat si cascavalul ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Budinca de macaroane cu lapte
Ingrediente: macaroane, cascaval, ou, zahar, unt, lapte,
Mod preparare: Se fierb macaroanele (in loc de macaroane se pot folosi fidea sau taitei) in apa usor sarata, cu grija sa nu se treaca din fiert. Se clatesc cu apa rece, se lasa sa se scurga, apoi se aseaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Supa de brocoli cu cascaval
Mod preparare: Se desface broccoli si se spala, se spala cartofii, se curata, se taie in cubulete mici.Se curata ceapa si se toaca,se curata si se piseaza usturoiul.Se calesc ceapa si usturoiul in ulei pana se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Sufleu de branza de vaca si cascaval
Mod preparare: In apa clocotita cu unt, se pune faina toata odata si se amesteca repede, pentru a nu se face cocoloase. Se da la rece. Dupa ce s-a racit se amesteca cu galbenusurile, smantana, branza de vaca ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
BULETE DE CASCAVAL
Ingrediente: cascaval, faina, ou, praf de copt, ulei,
Mod preparare: Se da cascavalul prin razatoare mica se adauga oul batut, praful de copt si la urma faina. Se framanta bine si se fac bile pe care le prajim in ulei incins pana se rumenesc pe toate partile. ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute