Retete culinare care contin cascaval

Rulade de vitel cu busuioc
Mod preparare: Ruladele se condimenteaza apoi se ung cu mustar. Taiati pe din 2 feliile de sunca, ungeti-le cu branza, puneti 2-3 frunzulite de busuioc pe fiecare apoi asezati-le pe amandoua, una peste ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Spaghete cu masline si capere
Mod preparare: Spaghete se fierb in apa cu sare si se lasa intr-o strecuratoare sa se scurga. Maslinele se taie in bucati mici, capera si usturoiul se taie marunt. Uleiul se pune intr-o tigaie la incins, s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Rulouri de piept de pui cu cartofi
Mod preparare: Se taie pieptul de pui incepand din mijloc spre margini, desfasurandu-l ca o foaie mai grosuta. Procedati la fel si cu al doilea. Pe un fund de lemn uns cu cateva picaturi de ulei de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 30 m
Pasta Italiana
Mod preparare: Macaroanele le fierbi, pana aproape sunt gata. Le speli in apa rece, le pui in oala si torni sosul de mai jos. Le lasi pe foc 2 min. si mesteci intr-una. Cand le servesti, le presori ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ciorba de praz acrita cu zeama de lamaie
Mod preparare: Curatam prazul, il spalam , il scurgem de apa apoi il taiem rondele pe care le taiem apoi in doua.Curatam si ceapa verde si usturoiul si le taiem marunt.Morcovul curatat il dam pe razatoarea cu gauri ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Gnocchi gratinati
Mod preparare: Gnocchi ii fierbem 3-4 minute pana ce vin sus,ii luam cu un spumar ii amestecam cu ulei de masline si ii dam deoparte.Intre timp topim untul,adaugam cascavalul ras, branza dulce, topim totul la foc ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Chec aperitiv
Mod preparare: Se bat ouale crude cu telul.Se adauga, cascavalul ras, parizerul taiat cuburi,faina, smantana, ouala, piperul si sarea si se amesteca bine. Tava de chec se unge si tapeteaza cu faina dupa care ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Salata cu piept de pui si porumb
Mod preparare: Carnea de pui se fierbe si se taie feliute, apoi se amesteca intr-un castron cu porumbul, morcovul ras (pe razatoarea mare), castravetii murati taiati felii subtiri si cascavalul (ras sau taiat felii) ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Snitel cu branza
Mod preparare: Carnea se amesteca cu cascavalul, cele 2 oua batute, sarea si piperul. Se framanta bine si se lasa sa se odihneasca 1/2 ora. Apoi se formeaza (cu mana umeda) mingi din preparatul de mai sus ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 45 m
SALATA DE CRABI
Mod preparare: Se taie betisoarele de crab (surimi in comert).Se taie 4 oua bine fierte.Se da prin razatoare cascavalul.Se amesteca si se adauga maioneza dupa gust. Simplu, rapid si foarte gustos.
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute