Retete culinare care contin cascaval

Quiche cu pangasius
Mod preparare: Batem oul cu apa si zeama de lamaie. Faina o amestecam cu praful de copt, untul la temperatura camerei si amestecul de ou.Framantam un aluat neted pe care il invelim in folie si il dam la frigide ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Lasagne cu sos Bolognese
Mod preparare: Ceapa , usturoiul si morcovul se curata. Ceapa se taie marunt cubulete, morcovul se da pe razatoarea cu gauri mici iar usturoiul se preseaza.In putin ulei calim ceapa, morcovul si usturoiul( se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Spaghete Carbonara
Mod preparare: Pastele se pun la fiert intr-un vas cu apa,sare si o lingura de ulei.Intre timp ouale se bat bine, se adauga usturoiul pisat apoi branza topita, smantana si mararul si se amesteca bine.Dupa omogenizar ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Crap cu cascaval
Ingrediente: crap, cascaval, unt, sare,
Mod preparare: Pestele curatat, spalat si lasat la sare o jumatate de ora, se asaza in tava pe niste betisoare. Se umple burta cu bucati de unt si cascaval ras. Deasupra se pune unt neincalzit si cascaval ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Musaca de dovlecei
Mod preparare: Carnea se spala, se zvanta, se taie bucati. Ceapa se curata, se spala, se taie felii, dovleceii se curata, se spala, se taie rondele. Ceapa se inabusa in ulei cu adaos de apa si se raceste ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Placinta cu pui si ciuperci
Mod preparare: Pieptul de pui se firbe in apa cu sare.Ceapa si usturoiul se taie fideluta si se calesc in uleiul de masline.Cand devin aurii se adauga ciupercile scurse de zeama si se inabusa pana scade.Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Muschiulet de porc
Mod preparare: Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu un ciocan special, pana ramane de 1 cm grosime. Separat se pregateste umplutura astfel: se caleste ceapa in grasime fierbinte, cand se aureste puti ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Pui cu ciuperci si cascaval
Ingrediente: pui, ciuperci, cascaval, smantana, sare, piper,
Mod preparare: Puiul se transeaza, se sareaza, se pipereaza si se prajeste in ulei.Se pun ciupercile si se acopera cu apa, se fierbe.Cand este gata se adauga smantana si se da in clocot, la sfarsit se aduga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Spaghete milaneze
Mod preparare: Intr-un vas cu apa ce clocoteste, in care s-a pus si o lingurita de sare, se pun la fiert spaghetele. Se adauga o lingura de ulei sau de unt, pentru ca acestea sa nu se lipeasca intre ele.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Cascaval pane
Ingrediente: cascaval, faina, pesmet, oua, ulei, salata verde,
Mod preparare: Cascavalul se curata de coaja, se portioneaza, se trece prin faina, prin oua batute spuma, prin pesmet si apoi se introduce in vasul cu ulei infierbintat. In timpul prajirii se intorc bucatile pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute