Retete culinare care contin cascaval

Supa de ceapa cu cascaval
Mod preparare: Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent timp de 8 minute la putere maxima.Se adauga apoi faina, frecata bine sa nu existe cocoloase, se toarn ...
Complexitate: Mica
Durata: 25 minute
Supa de branza cu paine si salam
Mod preparare: Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se caleste in 2 linguri de unt fierbinte si se presara deasupra faina. Se amesteca incontinuu, adaugandu-se putin cate putin apa fiarta cu Vegeta.&nbs ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Specialitate de pui cu legume si brinza
Mod preparare: Ceapa si morcovii se taie rotocoale si se inabusa in putin ulei. Se taie cartofii, ciupercile si carnea bucatele. Se aseaza in straturi, in cupe rezistente la caldura, morcovii cu ceapa, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Paste cu sos ragu
Mod preparare: Pastele se fierb in apa cu sare, se clatesc si se scurg. Intr-o tigaie se pun: uleiul usturoiul si ceapa taiate marunt si se calesc la foc mic pana se inmoaie dupa care se adauga ardeiul rosu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Voldastana
Mod preparare: Din pieptul de pui se pregateste un snitel. Peste snitel adaugam ciuperci (pe primul sfert de snitel) apoi cascaval, jumatate din cantitate (cascavalul ras) si pe ultima parte vom pune sunca ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Piept de pui afumat cu legume
Mod preparare: Se spala salata si se rup frunzele.Cascavalul si pieptul de pui se taie fasii.Castravetele se spala si se taie in rondele.Rosiile si ridichile se curata, se spala si se taie in felii.Porumbul din ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Cartofi cu carnati la cuptor
Mod preparare: Curatati ceapa, morcovul si cartofii. Tocati marunt ceapa, taiati morcovii felii subtiri, cartofii felii mai grosute, de 7-8 mm iar carnatii felii de 4-5 mm grosime.Puneti uleiul intr-un vas de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Cartofi gratinati la cuptor
Mod preparare: Se curata cartofii si se taie cubulete. Se pun la prajit cateva minute, cat sa se inmoaie, nu sa se rumeneasca. Se scot din tigaie si se aseaza intr un vas yenna. Ouale se bat cu sare s ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Friptura de porc cu crusta
Mod preparare: Se spala carnea cu apa rece si se zvanta cu un stergar. Se amesteca sosul de soia, mustarul si uleiul si, cu marinata astfel preparata, se unge bine carnea, care se lasa o ora la frigider.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Friptura de vaca inabusita cu gogosi din cartofi
Ingrediente: carne, supa, vin, cartofi, oua, cascaval, faina, ulei, sare, piper,
Mod preparare: Carnea se spala, se scurge, se condimenteaza si se aseaza intr-o tava, cu 100 ml ulei si adaos de supa, care se introduce la cuptor pentru inabusire. In timpul inabusirii se stropeste cu sosul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute