- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu cartofi
Retete culinare care contin cartofi
Ingrediente:
ton,
cartofi,
ceapa,
ou,
masline,
rosii,
piper,
sare,
zeama de lamaie,
ulei de masline,
patrunjel verde,
Mod preparare: Se fierb cartofii in coaja, apoi dupa ce s-au fiert si racit se taie cubulete potrivite. Se fierb ouale, se decojesc de coaja si se taie felii. Se face o salata din cartofi fierti, ceapa ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Mod preparare: Se pun la fiert cu 1 litru apa cartofii curatati, spalati si taiati bucati mici, impreuna cu ceapa si prazul taiate marunt si un praf de sare. Se lasa pe foc pana ce cartofii se sfarama. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
carne de berbec,
morcovi,
ceapa,
telina,
pastarnac,
cartofi,
rosii,
zeama de varza,
patrunjel,
sare,
piper,
apa,
oua,
Mod preparare: Se spala carnea si se opareste in apa clocotita. Se limpezeste bine in apa rece si se taie in bucati potrivit de mari, dupa care se aseaza impreuna cu apa intr-o oala, la foc potrivit. Cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Vinetele se spala, se taie asa cum sunt in coaja, in cuburi sau felii, dupa preferinta.Se prajesc usor in uleiul incins apoi se lasa se se scurga de ulei. Intre timp se taie ceapa marunt si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
carne de porc,
ou,
pesmet,
cartofi,
ceapa,
sare,
patrunjel verde tocat,
ulei de masline,
ulei,
boia,
piper,
praf de usturoi,
Mod preparare: Aceste chiftelute sunt deosebit de fine datorita faptului ca ceapa si cartofii se dau pe razatoarea mica si se storc de sucul lasat.Apoi se amesteca cu toate ingredientele de mai sus. Compozitia ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cepe,
cartofi,
morcovi,
telina,
ardei grasi,
rosii,
patrunjel,
leustean,
ou,
bors,
taitei,
sare,
albitura,
Mod preparare: Pun la fiert in aceasta ordine: ceapa taiata marunt, morcovul dat prin razatoarea mare, albitura si telina tocate marunt, dupa ce au dat intr-un clocot acestea adaug cartofii taiati taraneste, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ciolan afumat,
ceapa,
morcovi,
cartofi,
radacina patrunjel,
radacina pastarnac,
telina,
ardei rosu,
ulei,
bors,
concentrat de legume,
ardei iute,
fidea,
patrunjel,
leustean,
smantana,
Mod preparare: Se spala ciolanul si se pune la fiert in 2-2,5 l apa rece. Se fierbe incet pana cand carnea se inmoaie. Apoi se scoate ciolanul, zeama se pastreaza. Carnea se lasa sa se raceasca, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
cepe,
morcovi,
telina,
pastarnac,
ardei,
dovlecei,
fasole verde,
cartofi,
rosii,
usturoi,
condimente,
marar,
patrunjel,
piper,
sare,
ulei,
Mod preparare: Se curata si se spala legumele.Ceapa se toaca julien si se pune pentru cateva minute in uleiul incins bine, se amesteca si se stinge cu apa calda. Se adauga morcovul taiat rondele, pastarnacul, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
cartofi,
carne tocata,
ou,
faina,
piper,
marar,
ceapa,
concentrat de ciuperci,
sare,
patrunjel,
morcovi,
boabe de mazare,
ardei rosu,
Mod preparare: Se fierb cartofii in coaja (20 minute), se curata, se zdrobesc cu furculita sau se dau prin masina de tocat cat sunt calzi.Se pun intr-un castron si se framanta putin cu un ou crud, sare, 1 lingurita ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 40 m
Ingrediente:
cartofi,
vinete,
ulei de masline,
ulei vegetal,
carne de miel,
usturoi,
ceapa,
rosii,
pasta de rosii,
cei de chimion,
ceai,
frunze de dafin,
faina,
unt,
lapte,
nucsoara,
galbenusuri de oua,
parmezan ras,
piper,
sare,
Mod preparare: Incalziti cuptorul la la 250 gradeC. Prepararea carnii de umplere Incalziti o cratita adanca. Cand se incinge, adaugati carnea tocata si un pic de ulei, daca este necesar. E nevoie ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
|
Intra in cont
|