Retete culinare care contin carne

Bors cu carne
Mod preparare: Se pune carnea la fiert. Se adauga sare. In timp ce fierbe, se ia spuma; cand nu mai iese spuma murdara, se adauga ceapa tocata marunt. Apoi se adauga morcovii taiati cubulete mici si ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Gulas cu galuste
Mod preparare: Se taie 1 kg de carne in bucati potrivite si se pune sa se rumeneasca cu o lingura de untura. Se adauga 3-4 cepe taiate felii subtiri. Se amesteca din cand in cand, ca sa nu se arda ceapa. ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Chiftelute din carne de crab
Ingrediente: carne, oua, mustar, maioneza, pesmet, sare, piper,
Mod preparare: Proces tehnologic de preparare: carnea de crab se toaca si se amesteca cu mustarul, maioneza, ou, sare, piper, pesmet. Se formeaza chiftelute presate si se frig pe grill. 
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Sarmalute de miel
Ingrediente: carne, orez, ceape, patrunjel, sare, piper, ulei, stevie,
Mod preparare: Se alege carne macra de la pulpele din spate, se curata de pielite, se taie, apoi se trece prin masina de tocat. Se toaca ceapa, se aureste putin in ulei fierbinte, se adauga orezul, se mai lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Musaca de dovlecei
Mod preparare: Dovleceii se curata, se taie felii, se fierb in apa cu sare si se scurg. Carnea fiarta se pune in straturi. Deasupra se stropeste cu ulei si se presara mararul verde tocat, apoi se acopera ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Pulpa de miel umpluta
Mod preparare: Se alege pulpa din spate, se curata de pielita si se scoate osul. Se desface cit mai plat, se da cu putina sare, se acopera cu tocatura intinsa in strat egal, apoi se ruleaza pulpa, se leaga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Musaca de varza dulce
Mod preparare: Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata, se inabusa impreuna cate putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat carne, se amesteca cu un ou intreg, se adauga verdeata si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Friptura de vaca inabusita cu gogosi din cartofi
Ingrediente: carne, supa, vin, cartofi, oua, cascaval, faina, ulei, sare, piper,
Mod preparare: Carnea se spala, se scurge, se condimenteaza si se aseaza intr-o tava, cu 100 ml ulei si adaos de supa, care se introduce la cuptor pentru inabusire. In timpul inabusirii se stropeste cu sosul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Fasole verde cu carne
Mod preparare: Se spala carnea, se taie in bucati nu prea mari si se pune intr-o cratita cu ulei incins impreuna cu ceapa taiata marunt. Cand carnea s-a rumenit, se adauga sarea si apa cat sa o cuprinda.  ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Pastai cu carne
Ingrediente: ceapa, pastai, ulei, sare, vegeta, bulion, carne, patrunjel, mar,
Mod preparare: Se taie ceapa marunt si pastaile. Se caleste ceapa in ulei cu putina sare. Daca sunt pastai la borcan, se pun cu tot cu zeama, se fierb aproximativ 15 minute. Daca sunt pastai ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora