Retete culinare care contin carne

Dovlecei umpluti cu carne
Mod preparare: Spalam dovleceii,ii scobim de miez in interior,ii dam cu sare in interior si ii lasam cu ''gura'' in jos!Miezul dovleceilor ii calim in putin ulei, cu usturoi si patrunjel;Miezul de paine stors bine i ...
Complexitate: Mica
Durata: 55 minute
Bors de berbec
Mod preparare: Se taie carnea bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate in doua si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pana cand zarzavatul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ciuperci cu carne
Mod preparare: Carnea taiata bucati se inabusa cu ceapa (sau se fierbe daca este batrqna), faina si ciupercile. Deoarece ciupercile lasa zeama nu se mai adauga decat putina apa. Cand carnea este pe jumatat ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ciorba de berbec
Mod preparare: Se caleste ceapa taiata pestisori in cele doua linguri de ulei. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se adauga rosiile, curatate de pielite si taiate in doua, ardeii taiati felii, sare, piper si ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mazare cu carne
Mod preparare: Carnea se portioneaza, se spala, se scurge si se inabusa in jumatate din cantitatea de ulei cu putina apa si sare. Ceapa curatata, spalata si taiata marunt, se inabusa in uleiul ramas cu putina ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Pateuri cu carne
Ingrediente: carne, untura, ou, smantana,
Mod preparare: Se face un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie potrivit de subtire. Se da prin masina 1/2 kg. de carne si se rumeneste cu putina untura, adaugandu-se si cate o lingura de apa, ca sa nu ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mazare cu carne de vaca
Mod preparare: Se taie carnea bucati potrivite.Se prajeste in untura, apoi se pune ceapa tocata.Se lasa sa se prajeasca foarte putin, se adauga faina, se amesteca ca sa nu se prajeasca prea tare si se stinge cu un ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Carne cu sos de mustar
Mod preparare: Se pregateste carnea in mod obisnuit. Cand a fiert complet si sosul a scazut, se adauga mustarul, faina, zaharul, castraveciorii taiati cuburi mici, o ceasca de apa si din nou se fierb pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
MANCARE DE CARNE CU CASTRAVETI
Mod preparare: Ceapa se curata se spala si se toaca marunt,carnea se spala si se indeparteaza pielitele daca este nevoie, castravetii murati se desareaza.Ceapa se caleste in ulei, apoi se adauga carnea tocata ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Bule de carne
Mod preparare: Se pune painea in apa.Se amesteca carnea cu ouale, patrunjelul tocat , parmezanul ras, laptele, painea piperul si sarea. Se omogenizeaza toata compozitia.Se fac bule rotunde de preferat.Se incing ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute