Retete culinare care contin carne de porc

Tocana picanta cu carne de porc
Mod preparare: Se spala carnea, se taie felii si se prajesc in ulei incins. Cand este usor rumenita se scoate pe o farfurie si se pastreaza calda. Separat se toaca cepele si se pun sa se caleasca in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Chiftelute fine
Mod preparare: Aceste chiftelute sunt deosebit de fine datorita faptului ca ceapa si cartofii se dau pe razatoarea mica si se storc de sucul lasat.Apoi se amesteca cu toate ingredientele de mai sus. Compozitia ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Varza umpluta cu carne
Mod preparare: Carnea si costita se spala si se taie bucati. Varza se alege cate una la portie si se curata de cotoare avand grija sa ramana intreaga.Se opareste in apa clocotita cu sare si se scurge.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
SNITEL UMPLUT CU MUSCHI DE PORC
Mod preparare: Carnea, curatata de pielite.Se taie in felii de 1 cm grosime, batandu-se cu batatorul fara sa serupa.Apoi se unge cu o compozitie mai picanta: slanina proaspata sau afumata taiata marunt cu marar, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Friptura tocata (berlineza)
Mod preparare: Carnea tocata se amesteca cu ceapa, ouale, jumatate din cantitatea de patrunjel verde, piper si sare. Compozitia obtinuta se asaza pe o tava cu ulei, dandu-i forma unei franzele. Tava se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
SARMALE IN FOI DE VARZA ACRA CU CARNE
Mod preparare: Pentru sarmale este buna numai varza cu foi subtiri. Sarmalele mici se fac numai din varful frunzelor foarte subtiri, fara nervuri groase. Varza prea acra sau prea sarata se spala in 2-3 ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
ARDEI UMPLUTI CU CARNE
Mod preparare: Ardeii se curata de seminte, se spala, se scurg de apa. Carnea se trece prin masina de tocat, impreuna cu o ceapa mica, taiata marunt si calita, un minut, cu 2 linguri de untdelemn. La ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Chiftelute cu sos de smantana
Mod preparare: Carnea se spala, se zvanta, si se taie bucati.Ceapa se curata, se spala, se taie felii, apoi se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei cu putina apa si se raceste. Cartofii se curata, se spala si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza
Mod preparare: Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Chiftele de carne
Mod preparare: Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine, ceapa razuita pe razatoarea cu gauri mici, adaugam cartofii curatati, spalati, razuiti pe razatoarea ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute