- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu caise
Retete culinare care contin caiseMod preparare: Se spala caisele. Se scot samburii si se pun in cratita. Se presara fructoza si se lasa pana a doua zi. Se fierb la foc mare 45 de minute de cand incepe clocotul. Se pun in borcane, in paturi. E ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 min
Ingrediente:
caise,
zahar brun,
scortisoara,
branza de vaci,
unt,
zahar,
zahar vanilat,
gris,
faina,
oua,
esenta de vanilie,
miere,
Mod preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga treptat grisul, branza sfaramata cu furculita.Apoi esenta de vanilie si pliculetele de zahar vanilat si galbenusurile.Se framanta cu mana, adaugand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala fructele bine si se lasa la scurs. Apoi curatam pulpa de pe sambure cu ajutorul unui cutit in felii cat mai mari.Se tin feliile timp de 12 ore in apa rece, schimband apa de 4-5 ori. ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 3 mi
Ingrediente:
lamai,
unt,
zahar,
ou,
faina,
praf de copt,
lapte,
caise,
nuca de cocos,
frisca,
zahar vanilat,
Mod preparare: Pregatirea blatului.Lamaia se opareste si se usuca. Se razuie coaja. Fructul se taie in doua si se stoarce.Untul sau margarina se bate spuma si se amesteca cu zaharul.Ouale se incorporeaza ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
coaja de lamaie,
caise,
ananas,
stafide,
cirese,
nuci,
faina,
unt,
zahar,
ou,
coaja de portocale,
praf,
coniac,
zahar pudra,
Mod preparare: Coaja de portocale se taie in cubulete de 1 cm si se dau in fiert 1 min, apoi se scot din apa si se pun intr-un sirop de apa si zahar din cantitati egale si se fierb 10-15 min, se scot si se usuca ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
oua,
zahar,
zahar vanilat,
ciocolata,
faina,
iaurt,
lichior de caise,
caise,
frisca batuta,
nuca,
gelatina,
Mod preparare: Albusurile se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga galbenusurile, crema de ciocolata si faina.Se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se coace in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
ricotta,
iaurt,
scortisoara macinata,
praf de vanilie,
zahar tos,
caise,
suc de lamaie,
migdale,
Mod preparare: Se amesteca branza Ricotta cu iaurtul cu ajutorul unei furculite, se adauga scortisoara, zaharul vanilat, zaharul tos si se amesteca totul cu o lingura de lemn. Se acopera cu o folie si se tine l ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se unge cu unt o tava, in care se aseaza biscuitii unul langa altul, intr-un strat. Se spala fructele, se taie in jumatati si se indeparteaza samburii, apoi se aseaza peste biscuiti. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se spala bine fructele.Se scot samburii, apoi se pun in shaker cu laptele si se mixeaza.Se adauga inghetata si se mixeaza din nou.
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Se spala.Se pun caisele in borcane de 700-800g.In fiecare borcan se pun cate 3 limguri de zahar.Se completeaza apoi cu apa.Se fierb la baine-marie 30-40'.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|