- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu cacao
Retete culinare care contin cacaoMod preparare: Aveti nevoie de un robot la puterea maxima. Se pun, in ordine, oua, zahar, unt, faina, praful de copt si sarea, lapte, cacao, rom, coaja de portocala. Se toarna compozitia intr-o forma de ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 minute
Mod preparare: Margarina, zaharul, apa si 2-3 linguri de cacao se incalzesc pe foc pana se topeste margarina. Se lasa sa se raceasca, iar din compozitie se iau aprox 10-15 linguri pt glazura.Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se prepara 7 cafele de o tarie medie cu 3 lingurite de zahar si se lasa la rece.Se bat spuma albusurile, apoi se pun la frigider.Se bat galbenusurile cu zaharul foarte bine, pana nu se mai simte ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Ingrediente:
faina,
zahar,
cacao,
ou,
praf de copt,
bicarbonat,
sare,
ulei,
lapte,
apa fierbinte,
nucsoara,
scortisoara,
cuisoare,
nuci,
Mod preparare: Pentru acest chec,se foloseste pahar de 250 ml.Intr-un castron,se pun toate ingredientele uscate, faina, praful de copt, cacaua, zaharul, nucile, sarea, nucsoara, scortisoara, cuisoarele, ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit,pana devin crocanti.La fel procedam si cu miezul de nuca,dupa care le maruntim cu ajutorul unui sucitor.Topim ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Mod preparare: Se face un aluat moale din ingredientele de mai sus, care se imparte apoi in doua.O parte se lasa asa cum este iar cealalta se amesteca cu cacaoa ce a fost dizolvata in 3 linguri lapte. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore si 20 minute
Mod preparare: Un pachet fulgi de porumb se prajesc in cuptor, intr-o tava. Se caramelizeaza 15 linguri zahar, se pun 3 linguri de apa si se fierbe 5 minute. Se pune 1 1/2 pachet margarina si se amesteca ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Mod preparare: Se bate frisca spuma tare; se bat albusurile cu zaharul spuma tare, apoi se adauga si galbenulurile; cele doua compozitii (frisca si compozitia cu oua) se amesteca bine intr-un vas mare, apoi se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se bat (cu mixerul) ouale cu zaharul, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt si zaharul vanilat. In tava unsa cu margarina si tapetata cu faina se toarna jumatate din cantitatea ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se rupe ciocolata in bucati se se topeste, intr-un bol, impreuna cu untul, in cuptorul cu microunde, cuptor sau in bain marie (o oala cu apa fierbinte).Se pun biscuitii intr-o punga de plastic si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore si 15 minute
|
Intra in cont
|