Retete culinare care contin cacao

Prajitura cu budinca si fructe
Mod preparare: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sareGalbenususrile se mixeaza bine cu 5 linguri zahar pana isi dubleaza volumul apoi adaugam apa si cacaoa.Amestecam bine apoi pune ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Figurine speciale de Paste
Mod preparare: Zaharul se freaca cu untul pana devine spumos, dupa care se adauga galbenusurile pe rand, coaja de lamaie rasa, romul, sarea, nucile si faina. Se framanta un aluat potrivit de tare, care se lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 m
Tarta cu cirese si cacao
Mod preparare: Fiindca am cumparat pentru tortul aniversar mai multe cirese decat era cazul, am ramas cu un surplus care risca sa se piarda in anonimat. A rezultat, vorba cantecului, more "sweets for my sweet".Iti ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Prajitura de post
Mod preparare: Se amesteca primele 3 ingrediente, dupa care se adauga urmatoarele.Aluatul astfel obtinut se adauga in tava tapetata, se coace la foc potrivit.Dupa ce se scoate din cuptor se unge cu siropul facut ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Tort
Mod preparare: Se separa ouale:in albusuri se pune zaharul si putina sare,apoi se bate spuma, iar galbenusurile se bat bine cu zaharul vanilinat,esenta si coaja de lamaie pana devine ca o crema.Dupa ce bati spuma ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Negresa cu cocos
Mod preparare: Se amesteca toate ingredientele solide (zaharul, cacaoa, nuca de cocos si coaja de lamaie).Se pune apa intr-un castron.Se adauga aromele (esenta de rom, vanilie...) si uleiul si se mixeaza cu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Prajitura dimineti dulci
Mod preparare: Blat:8 albusuri se bat spuma cu 300gr de zahar.Apoi se adauga 8 galbenusuri si 300 gr de nuca macinata.Praful de copt se amesteca cu faina si se adauga in compozitie.Se tapeteaza o tava de marime medi ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Tort Haway
Mod preparare: Prepararea blatului:Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se freaca cu zaharul iar albusurile se bat spuma.Se adauga cacaoa, praful de copt si faina la galbenusuri si se freaca bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Prajitura Budapesta
Mod preparare: Pregatire blat: Se bat spuma albusul rece de la figider cu un praf de sare si apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana la topirea lui. Apoi se adauga galbenusurile pe rand si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora