Retete culinare care contin cacao

Prajitura Cehoslovaca
Mod preparare: Blat: 4 galbenusuri se freaca cu 300 gr zahar praf, 10 linguri apa rece, puse pe rand. 100 gr nuci macinate se amesteca cu 200 gr faina si 1 praf de copt. Se bat albusurile spuma, se ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Chec marmorat
Mod preparare: Untul se freaca spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, un varf de sare si faina putin cate putin (sa nu se formeze cocoloase), si cate putin lapte. Albusurile batute spuma se incorporeaza la ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Prajitura cu alune
Mod preparare: Se bat cu mixerul ouale , zaharul si zaharul vanilinat. Se adauga faina amestecata cu praful de copt, fulgii de ciocolata si alunele tocate. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si ...
Complexitate: Mica
Durata: 55 minute
Prajitura
Mod preparare: Mod de preparare: Pentru blat bateti spuma albusurile cu zaharul . Cand aceasta este intarita se incorporeaza, pe rand galbenusurile, batand dupa fiecare, pentru omogenizare.In compozitie adaugat ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Prajitura tavalita prin nuca de cocos
Mod preparare: Se pune la foc margarina cu zaharul, nu se da in clocot. Dupa ce s-a omogenizat se adauga mierea, laptele, faina si praful de copt stins cu lapte. Se face un aluat moale se pune intr-o tava ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Prajitura angelica
Mod preparare: Pe scurt trebuie sa facem 2 blaturi, unul simplu si unul cu cacao, apoi o crema de vanilie si o spuma de albus cu zahar pudra pentru ornament pudrata la final cu razatura fina de ciocolata.Blatul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Amandina
Mod preparare: Pt blat: freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul si apa.Pui galbenusurile peste albusuri, cacaoa si faina bine cernute si le amesteci pe ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 5 minute
Cozonac
Mod preparare: Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul, se omogenizeaza bine pana se topeste zaharul.Se toarna faina sarea, se framanta, intre timp ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Prajitura cu nuca si gem
Mod preparare: Pentru alut, se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza. Se intinde o foaie subtire, care se aseaza in tava, peste care se pune gemul.Pentru blat procedati astfel:Bateti spuma albusuril ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ciocolate Fudge Cake
Mod preparare: Se pun la foc in cratita, margarina si cacao, laptele si zaharul se incorporeaza ciocolata cand e calda compozitia (asta este sosul).Se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga faina si praful de ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute