- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu cacao
Retete culinare care contin cacaoMod preparare: Ouale se bat bine cu mixerul pana devin spuma, se adauga zaharul si se continua amestecarea cu mixerul. Se adauga si uleiul, zaharul vanilat si esenta de rom, se bat toate bine, dupa care adaugam fain ...
Complexitate: Mica
Durata: 10 minute
Mod preparare: Se topeste untul fara sa fie incins. Se adauga faina pina ce este toata cuprinsa de unt. Se toarna o ceasca de lapte si se bate tot timpul cu telul la un foc iute, adaugand zaharul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
oua,
zahar,
cacao,
faina,
nuca macinata,
praf de copt,
gelatina,
zahar praf,
coaja de lamaie,
zahar vanilat,
stafide,
esenta de rom,
branza de vaci,
iaurt,
smantana,
cappucino,
frisca,
ciocolata cu cafea,
ciocolata alba,
Mod preparare: Blatul: Se separa ouale si se bat albusurile cu sare.Galbenusurile se bat cu zahar si se adauga faina, praful de copt, cacao amestecate cu nuca macinata.Se incorporeaza cu atentie albusul ...
Complexitate: Mica
Durata: 55 minute
Mod preparare: Se pune laptele pe foc pana clocoteste. Cand a inceput sa clocoteasca se toarna peste ciocolata rupta in patratele si se amesteca continuu cu un tel, pana se omogenizeaza. Se adauga 10 ml ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Albusurile de ou le batem bine cu un praf de sare,amestecand bine cu mixerul pana devin o spma alba tare,Galbenusurile le mixam cu zaharul, cand au devenit crema adaugam untul topit, amestecam in ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Intr-un bol se pune laptele praf, cacao si margarina. Se amesteca bine iar aparte, intr-un ibric pe foc se pune zaharul cu apa si se lasa pana devine un sirop. Pe urma in acel sirop pe foc s ...
Complexitate: Medie
Durata: 30 minute
Mod preparare: Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, se incorporeaza faina amestecata cu cacaoa.Compozitia rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Ingrediente:
ou,
faina,
zahar,
apa,
praf de copt,
cacao,
esenta de rom,
margarina,
oua,
nuca macinata,
frisca lichida,
Mod preparare: Blatul: 6 galbenusuri se freaca cu 1 cana de zahar, cand sunt amestecate bine se adauga treptat 100 ml apa si se amesteca ca la maioneza. Separat se bat albusurile cu 1/2 cana zahar.  ...
Complexitate: Medie
Durata: 2 ore
|
Intra in cont
|