Retete culinare care contin cacao

Bilute cu nuca de cocos si ciocolata
Mod preparare: Intr-un vas amestecati nuca de cocos cu cacao si zaharul farin.Topiti untul fara al incalzii prea mult si adaugati peste acesta frisca lichida,omogenizati dupa care adaugati aceasta compozitie in vasu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute
Chec cu nuca
Mod preparare: Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic compozitia, apoi se adauga zaharul, si se bate pana se topeste bine zaharul, baterea se poate face ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Rulada de ciocolata cu gem de capsuni si frisca
Mod preparare: Incepem cu rulada, se separa ouale si albusurile se bat spuma cu jumate din zahar, apoi galbenusurile cu cealalta jumatate pana devine albicios.Se amesteca si apoi se adauga faina cu cacao, dar nu la ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Tort Eliza
Mod preparare: Intr-o cratita se amesteca cacao, zahar, apa si se pun la foc mic. Compozitia se amesteca bine pana cand fierbe, apoi se da cratita la o parte si se amesteca pana cand se raceste, iar atunci se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Tort de branza cu ciocolata si cappuccino
Mod preparare: Se incalzeste cuptorul la 160 gradeC.Se unge cu putin ulei o tava rotunda de 23 cm.Se amesteca untul/margarina cu biscuitii, apoi se pune compozitia in tava, apasand-o pe fundul tavii.Se bate, cu ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora si 30 minute
Tort Denisa
Mod preparare: Blat de cacao:Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, cacaoa, praful de copt. Se pune compozitia in tava (20/30 cm) si cele 12 piscoturi la distanta intre ele ...
Complexitate: Mica
Durata: 4 ore
Prajitura din albusuri
Mod preparare: In primul rand, se pregateste lamaia.Lamaia, dupa ce se rade,s e curata de coaja si de coaja alba (care e amara).Dupa ce se curate, se stoarce, apoi, ceea ce ramane, se taie foarte, foarte marunt.Deci ...
Complexitate: Mica
Durata: 3 ore
Cafea cu caco si ciocolata amaruie
Ingrediente: cafea, cacao, ciocolata amaruie, zahar,
Mod preparare: Cand fierbe apa se adauga cafea, cacao, cubul de ciocolata si zaharul.
Complexitate: Mica
Durata: 5 minute
Negrese fine
Mod preparare: Se amesteca uleiul, zaharul si apa, se adauga nuca si faina si praful de copt, apoi cacaoa si romul. Se coc in cupusoare mici de briose si daca doresti se poate adauga si fructe, alune, gem.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Tort cu crema de castane
Mod preparare: Pentru blat, se face un sirop din zahar, 2-3 linguri de apa si cacao. Se fierbe la foc mic, amestecand incontinuu, pana se leaga, apoi se adauga romul si se lasa sa se raceasca.Se freaca untul ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora