Retete culinare care contin bulion

Fasole boabe la cuptor
Mod preparare: Fasolea se alege, se spala si se pune la inmuiat in apa cu sare cu 12 ore inainte de a o gati. Se pune la fiert in apa rece si se schimba apa de fiert de 3 ori punandu-se de fiecare data apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Paste cu sos ragu
Mod preparare: Pastele se fierb in apa cu sare, se clatesc si se scurg. Intr-o tigaie se pun: uleiul usturoiul si ceapa taiate marunt si se calesc la foc mic pana se inmoaie dupa care se adauga ardeiul rosu ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Paste cu cabanos
Mod preparare: Se pun spaghetele la fiert. Dupa ce se fierb se pun intr-o tava de jena. Se taie cabanosul feliute si se pun peste spaghete si se amesteca putin impreuna cu bulionul, dupa aceea se pune ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Sarmale din varza cu orez
Ingrediente: varza, orez, morcovi, ceapa, verdeata, sare, piper, bulion, ulei,
Mod preparare: Ceapa tocata marunt se inabusa in ulei pina se inmoaie. Se adauga orezul ales si spalat, morcovul ras pe razatoarea de zarzavat si se lasa sa se prajeasca putin. Se adauga bulionul, 2 linguri de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Pizza cu ton si anchoa
Mod preparare: Primul lucru, se pune anchoa la desarat in putin lapte.Se pregateste sosul de baza amestecand bulionul, sosul picant si condimentele.Se intinde sosul pe bazele de pizza, se adauga mozzarela, rosia ...
Complexitate: Mica
Durata: 35 minute
Friptura de porc cu crusta
Mod preparare: Se spala carnea cu apa rece si se zvanta cu un stergar. Se amesteca sosul de soia, mustarul si uleiul si, cu marinata astfel preparata, se unge bine carnea, care se lasa o ora la frigider.  ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Crap la cuptor
Ingrediente: crap, ulei, bulion, sare, piper, usturoi, lamaie, vin alb,
Mod preparare: Se curata pestele, se spala, se da sare si piper si se pune in tava cu cateva boabe de piper si catei de usturoi. Se toarna deasupra uleiul, bulionul desfacut cu apa si se da la cuptor.  ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Mazare cu marar
Ingrediente: mazare, ceape, faina, bulion, ulei, marar, zahar, sare, piper,
Mod preparare: Ceapa se curata, se taie marunt, se caleste in ulei. Se adauga mazarea spalata si apa cat sa o acopere si se lasa la fiert. Dupa ce a fiert, se adauga faina, bulionul, se potriveste de zahar ...
Complexitate: Medie
Durata: 40 minute
Pastai cu carne
Ingrediente: ceapa, pastai, ulei, sare, vegeta, bulion, carne, patrunjel, mar,
Mod preparare: Se taie ceapa marunt si pastaile. Se caleste ceapa in ulei cu putina sare. Daca sunt pastai la borcan, se pun cu tot cu zeama, se fierb aproximativ 15 minute. Daca sunt pastai ...
Complexitate: Medie
Durata: 1 ora
Dovlecei cu masline
Mod preparare: Dovleceii (in coaja) se spala, se sterg si se taie in felii de 1 cm grosime. Se presara cu zeama de lamaie, sare si piper, se trec prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se ...
Complexitate: Medie
Durata: 50 minute