Retete culinare care contin bulion

Mancarica  de vinete
Mod preparare: Coaceti vinetele si puneti-le la scurs dupa care tocati-le pana devin piure. Intr-o tigaie se pune jumatate din ulei apoi se adauga ceapa taiata foarte marunt, lasati sa se prajeasca putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Sos pentru chiftele (parjoale)
Mod preparare: Se curata ceapa, se taie cuburi mici, se pune in cratita si se acopera cu ulei, se pune pe foc, se adauga o lingura bulion, dafinul, ienibaharul, secretul gustului, sare, piper. Se amesteca pana ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Lazania cu mamaliguta
Mod preparare: Se taie marunt o ceapa si 2 catei de usturoi si se calesc in putin ulei. Cand sunt aurii, se adauga carnea, amestecandu-se continuu si se tine pe foc pana isi schimba culoarea si se desface in ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Plachie de crap cu verdeata
Mod preparare: Pestele curatat se taie bucati si se lasa sa stea cu sare o jumatate de ora. Ceapa taiata felii foarte subtiri se inabusa cu ulei, pana se topeste si cu rosiile felii sau bulion, cu sare, piper. ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Spaghete marocane
Ingrediente: spaghete, ceapa, usturoi, bulion, knorr vita,
Mod preparare: Se pune intr-un ceaun ceapa si cu usturoiul la prajit pana se inmaroneste ceapa, se adauga knorul si cu bulionul apoi se pune peste apa si le lasa pana da un clocot. Se adauga pastele si se lasa ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Tocanita de pui cu cartofi noi
Mod preparare: Speli bine pulpele si le pui sa se rumeneasca in ulei incins, la foc mic.Cureti apoi ceapa, ardeiul si morcovul, tai ceapa marunt, ardeiul si morcovul si le adaugi peste pui.Le calesti impreuna ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Ciocanele la cuptor
Mod preparare: Condimentati pulpele cu ingredientele de mai sus,apoi asezati-le in tava dupa care le stropiti cu putin ulei si un strop de apa.Acoperiti tava in totalitate cu staniol si bagati-le la cuptor circa 30 ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Peste la cuptor cu rosii si usturoi
Mod preparare: Pestele se curata de solzi, de aripioare si intestine. Se spala, se fac portii, se sareaza si se presara cu piper. Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se adauga printre peste ceapa si ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Cous cous cu ciuperci
Mod preparare: Se taie ceapa pestisori, ardeiul fideluta, ciupercutele in sferturi si se pun la calit. Se adauga delikat-ul si cand sunt legumele fierte se adauga bulionul si piperul.Separat de pune cus-cus-ul ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Supa de cartofi cu afumatura
Mod preparare: Carnea se taie bucati potrivite si se pune pentru 10 - 15 minute in apa calda.Se arunca apa, carnea se pune la calit intr-o cratita, se adauga ceapa taiata marunt, se continua calirea pana se inmoaie ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 minute