Retete culinare care contin bulion

Salata combinata cu castraveti
Mod preparare: Carnea se taie fidea, cartofii si castravetii se taie cuburi mici, ceapa se toaca. Se amesteca toate bine si se toarna deasupra sosul facut din maioneza cu bulion, sare si piper. Se decoreaz ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Risotto milanez
Mod preparare: Se toaca o ceapa marunta si se trage cu o lingura de unt. Cand ceapa s-a topit si incepe sa se ingalbeneasca, se adauga o ceasca de orez ales si spalat. Se lasa cateva minute sa se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
MANCARE DE CARNE CU CASTRAVETI
Mod preparare: Ceapa se curata se spala si se toaca marunt,carnea se spala si se indeparteaza pielitele daca este nevoie, castravetii murati se desareaza.Ceapa se caleste in ulei, apoi se adauga carnea tocata ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Marinata de peste
Mod preparare: Se aseaza astfel: 1 rand de morcovi+ ceapa taiata (eu pun si o jumatate de telina cubulete), un rand de peste (se tot repeta).Se pune intr-o oala sub presiune cam 50 de minute de cand incepe sa ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Snitel englezesc
Mod preparare: Se taie felii din carnea de vitel, se sareaza si se dau prin faina. Se inabusa in grasimea infierbintata, se adauga apoi 1/2 pahar vin, foaia de dafin, putin piper, 200 g smantana. Se ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
TOCANITA DE CARTOFI
Mod preparare: Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete.Morcovii si ardeiul gras se curata, se spala si se toaca marunt.Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la calit intr-o tigaie cu putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
PASTAI VERZI CU BULION
Ingrediente: pastai, sare, ceapa, ulei, bulion, apa, patrunjel, faina,
Mod preparare: Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte in doua, apoi apa. Se lasa sub presiune la foc mediu 10 minute. Se deschide oala ...
Complexitate: Mica
Durata: 30 minute
Bors cu carne
Mod preparare: Se pune carnea la fiert. Se adauga sare. In timp ce fierbe, se ia spuma; cand nu mai iese spuma murdara, se adauga ceapa tocata marunt. Apoi se adauga morcovii taiati cubulete mici si ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Sos rosu
Mod preparare: O lingura de faina se rumeneste cu aceeasi cantitate de unt sau untura pana capata culoare cafenie. Se amesteca apoi cu bulion de rosii si se subtiaza cu 2 pahare supa de carne. Se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Zacusca de fasole
Mod preparare: Fasolea inmuiata inainte, se pune la fiert, cu sare si foi de dafin, pana se inmoaie. Ceapa, morcovul si ardeiul se curata se spala si se trec prin masina de tocat.Se pun apoi in ulei incins la ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore