- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu bulion
Retete culinare care contin bulion
Ingrediente:
pulpe de pui,
miere,
vin alb,
boia dulce,
boia iute,
usturoi,
bulion,
coniac,
knorr cu ierburi,
Mod preparare: Intr-un bol se pun la macerat toate ingredientele, impreuna cu usturoiul tocat marunt. Se amesteca bine si se adauga pulpele. Lasam la macerat 5-6 ore, avand grija sa intoarcem pulpele de ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
caras,
faina de grau,
faina de malai,
morcovi,
cepe,
bulion,
margarina,
patrunjel verde,
sare,
piper,
boia,
ulei,
Mod preparare: Curatam pestii de solzi si maruntaie, ii decapitam si ii spalam bine, bine. Din capetele curatate de branhii si de osul amar si spalate bine, facem o zeama de peste prin fierbere in apa cu sare. ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Mod preparare: Pastele fierte dupa instructiunile de pe ambalaj.Se scurg de apa, se amesteca cu usturoiul maruntit, ceapa taiata fin (chiar razuita pe razatoare cu gauri mici).Se adauga otetul, mierea si un sos ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
Ingrediente:
fasole verde,
morcovi,
patrunjel,
ceapa,
bulion,
ardei gras,
patrunjel verde,
crenguta de telina verde,
ulei,
sare,
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
ulei,
crenguta de telina verde,
patrunjel verde,
ardei gras,
bulion,
ceapa,
patrunjel,
morcovi,
fasole verde,
sare,
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Mod preparare: Ciupercile se curata, se spala foarte bine in mai multe ape si se pun la fiert in apa clocotita cu un praf de sare. Dupa ce au fiert se scot si se taie marunt dupa dorinta.Bulionul de carne se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Legumele se dau prin masina de tocat.Se aduga zaharul, otetul, bulionul, sarea si piperul.Se fierb o ora in cuptor.Se pun in borcane ermetic sigilate.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
piept de pui,
alune,
ceapa,
morcovi,
usturoi,
sos de soia,
bulion,
supa de pui,
fir de ceapa,
ulei,
piper,
orez,
rosii,
faina,
ardei iute,
sare,
Mod preparare: Intr-o tigaie de teflon sau wok se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui timp de cateva minute pana isi schimba culoarea, insa nu se rumeneste. Se condimenteaza cu sare si piper si se ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Se inabusa ceapa taiata marunt.Se adauga carnea tocata.Se inabusa impreuna picurand cate putina apa rece.Se mai trece odata prin masina de tocat carne.Se amesteca cu un ou intreg.Se adauga verdeata, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 10 m
Mod preparare: Sfecla se da prin razatoare mica si se pune in bulion si adaugam otetul. Dupa 10 min. de fierbere dizolvam faina cu smantana in 500 g apa si o turnam peste continutul din oala. Lasam 5 min. si ...
Complexitate: Mica
Durata: 20 minute
|
Intra in cont
|