- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu branza de vaci
Retete culinare care contin branza de vaci
Ingrediente:
paste late,
ulei,
branza de vaci,
zahar brun,
ou,
scortisoara,
branza slaba,
stafide,
zahar pudra,
Mod preparare: Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.Se fierb pastele in apa clocotita cu sare pana sunt aproape moi (al-dente).Se strecoara si sepun intr-un vas cu doua linguri de ulei ca sa nu se lipeasca intre ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Branza de vaci se trage prin o sita fina. Se amesteca cu 0,200kg de unt lasat din timp la temperatura camerei, 2 galbenusuri si marar proapat tocat. Se sareaza compozitia si se framanta ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
caise,
zahar brun,
scortisoara,
branza de vaci,
unt,
zahar,
zahar vanilat,
gris,
faina,
oua,
esenta de vanilie,
miere,
Mod preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul. Se adauga treptat grisul, branza sfaramata cu furculita.Apoi esenta de vanilie si pliculetele de zahar vanilat si galbenusurile.Se framanta cu mana, adaugand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
dovlecei,
branza de vaci,
telemea de vaca,
pesmet,
ou,
miez de dovlecei,
sare,
marar,
unt,
smantana,
Mod preparare: Se rade coaja dovleceilor si se taie pe vertical in doua jumatati. Cu o lingurita sde scoate miezul care nu se arunca, ci se pune in umpluturaIntr-o oala se pune apa si putina sare. Cand ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Se aseaza toate fructele intr-un bol si se stropesc cu rom. Apoi, se sfarama pricomigdalele si se impart in patru cupe.Se aseaza fructele deasupra. Se freaca branza de vaci cu zaharul pudra ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Ingrediente:
chifla,
lapte,
foi de varza,
ardei gras,
fasole verde,
cepe,
branza de vaci,
cimbru,
ou,
unt,
vin alb,
foi de dafin,
piper,
chimen,
Mod preparare: Chifla se moaie in lapte. Varza se opareste. Ceapa se amesteca cu brinza, cimbru , ou, painea stoarsa, fasole, se aseaza pe frunze si se ruleaza sarmalele. Ruladele se pun intr-o cratit ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 m
Mod preparare: Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de tare.Se intinde 1 foaie de circa 5 mm grosime.Se unge cu 1 ou batut cu putina sare.Se presara cu branza rasa (se poate presara si ma ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Ingrediente:
faina,
ulei,
ou,
praf de copt,
lapte,
zahar,
budinca de vanilie,
branza de vaci,
coaja de lamaie,
coaja de portocala,
fructe,
Mod preparare: Pentru a se face aluatul se amesteca toate ingredientele pur si simplu, dupa care se framanta un pic aluatul.Cum se prepara crema: branza de vaci se freaca bine cu o lingura de lemn pana se obtine o ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
biscuiti,
nuci prajite,
migdale,
unt,
branza de vaci,
fisca lichida,
zahar,
gelatina,
vanilie,
fructe,
Mod preparare: Prajiti nucile si macinatile cu migdalele,si biscuitii. Topiti untul intr-o craticioara,la foc mic, varsati untul peste amestecul de biscuiti,si amestecati bine cu un mixer pana se racese bine ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Ouale se amesteca cu faina, putina sare si o jumatate ceasca de apa, pana se formeaza un aluat. Se intinde pe planseta o foaie subtire, si se taie romburi sau dreptunghiuri. Se lasa putin ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
|
Intra in cont
|