- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu bors
Retete culinare care contin borsMod preparare: Se taie carnea bucati, se pune la fiert cu apa si se spumeaza. Se adauga sarea, ceapa, morcovul si patrunjelul taiate in doua si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic pana cand zarzavatul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Ingrediente:
morcovi,
patrunjel,
dovlecel,
varza,
ardei gras,
rosi,
cartofi,
gulie,
mazare,
fasole verde,
bors,
frunze patrunjel,
sare,
piper,
oase cu carne,
Mod preparare: Oasele se pun la fiert in apa cu sare si se lasa asa pana sunt fierte. Se spumeaza.Se curata toate zarzavaturile si legumele.Intr-o oala se pun toate legumele si zarzavaturile taiate marunt si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Mod preparare: Ceapa taiata marunt se inabusa putin in ulei sau unt, adaugand apoi faina, boiaua si sarea. Se toarna apa si, dupa ce da un clocot, se pun orezul si urzicile bine spalate, oparite si tocate mai ...
Complexitate: Mica
Durata: 45 minute
Ingrediente:
carne,
morcov,
ceape,
cartofi,
ardei gras,
marar,
taitei,
bors,
ou,
bulion,
sare,
cimbru,
patrunjel,
leustean,
loboda,
Mod preparare: Se pune carnea la fiert. Se adauga sare. In timp ce fierbe, se ia spuma; cand nu mai iese spuma murdara, se adauga ceapa tocata marunt. Apoi se adauga morcovii taiati cubulete mici si ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: In carnea tocata se adauga o ceapa calita in untura, orezul fiert pe jumatate, sare, piper si marar verde tocat. Se omogenizeaza compozitia si, daca este prea legata, se pune putin bulion sau apa ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 minute
Mod preparare: Se pun la fiert intr-o oala apa, morcovul intreg si o ceapa taiata marunt. Cand au inceput sa fiarba, se adauga cartofii curatati si taiati in bucati potrivite. Se pune sare si se presara ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
carne macra,
morcovi,
telina,
ceapa,
gulie,
mazare,
fasole verde,
dovlecel,
broccoli,
suc de rosii,
bors,
leustean,
Mod preparare: Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece. Cand fierbe i se ia cu o paleta spuma si cand s-a terminat spumuirea incepem sa punem zarzavatul. Se curata, se toaca ceapa si se pun ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Ingrediente:
drojdie,
bors,
ulei,
faina,
zahar,
sare,
coaja de lamai,
zahar vanilat,
gem,
nuca,
rahat,
Mod preparare: Se freaca drojdia cu zahar, se adauga uleiul, sare, bors, mirodeniile apoi faina.Se omogenizeaza bine, se framanta un aluat apoi se lasa la cald 30min.Se ruleaza aluatul, se taie in 6 buc. egale, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 minute
Ingrediente:
patrunjel,
apa,
ulei,
delicat,
bors,
suc de rosii,
cartofi,
telina,
pastarnac,
morcovi,
ceapa,
Mod preparare: Legumele (ceapa, morcov, pastarnac, telina) se spala, se curata si se taie in bucati mici, iar cartofii cuburi mai mari. Legumele se pun in oala sub presiune, se calesc cu ulei 2-3 minute (oala d ...
Complexitate: Mica
Durata: 15 minute
Mod preparare: Pestele pregatit se acopera cu 2-3 cm cu apa rece. Cand incepe sa fiarba, se inlatura spuma si se pune la un foc foarte mic. Peste 15-20 minute se adauga cartofii, morcovii curatiti, ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|