Retete culinare care contin ardei gras

CIORBA DE FASOLE VERDE
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
CIORBA DE FASOLE VERDE
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Cartofi umpluti
Mod preparare: Se fierb cartofii in coaja cu sare. Se taie cate o felie subtire de kaiser pt fiecare jumatate de cartof, iar restul se taie cubulete Ceapa, usturoiul, ciupercile, rosia, ardeiul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Crap pescaresc
Mod preparare: Bucatile de crap se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei, cimbru si jumatate din cantitatea de piper.Se introduc in cuptor si se frig.Se adauga ardei gras, 50 ml de ulei, rosii, pasta de tomate, usturo ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Supa de pui cu galuste
Mod preparare: Se spala puiul se pune la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma punem legumele si lasam sa fiarba la foc mic.Dupa ce a fiert scoatem legumele si puiul strecuram zeama de impuritati apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Curcan Bolognese
Mod preparare: Curatam legumele si le pregati astfel: ceapa si ardeiul le taiem cubulete, morcovul si telina le dam pe razatoarea fina.Intr-o tigaie incalzim 2 linguri de ulei cu 4 linguri de apa. Adaugam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Supa de linte
Mod preparare: Lintea se spala in cateva ape si se lasa la muiat de cu seara. Se schimba apa si se pune la fiert. Ca sa nu dea in foc, se pune putin ulei in apa. Cand a fiert lintea se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Sarmalute cu branza
Mod preparare: Chifla se moaie in lapte. Varza se opareste. Ceapa se amesteca cu brinza, cimbru , ou, painea stoarsa, fasole, se aseaza pe frunze si se ruleaza sarmalele. Ruladele se pun intr-o cratit ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 m
Ciorba de varza cu afumatura
Mod preparare: Se curata morcovul si se taie rondele. Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se lasa intreaga (dupa fierbere se arunca).Gogosarul si ardeiul se taie felii subtiri.Morcovul, carnatul ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ghiveci cu carne
Mod preparare: Carnea taiata bucatele se fierbe inabusit. Apoi, se adauga legumele fierte inabusit in untdelemn si apa.Se da la cuptor.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora