- Prepar.ro
- Retete Culinare
- Retete culinare cu ardei gras
Retete culinare care contin ardei gras
Ingrediente:
fasole verde,
morcovi,
patrunjel,
ceapa,
bulion,
ardei gras,
patrunjel verde,
crenguta de telina verde,
ulei,
sare,
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
ulei,
crenguta de telina verde,
patrunjel verde,
ardei gras,
bulion,
ceapa,
patrunjel,
morcovi,
fasole verde,
sare,
Mod preparare: Zarzavatul curatat, taiat marunt, se caleste in putin ulei apoi se pune la fiert in 2 l apa. Cand apa clocoteste, adaugam fasolea curatata, spalata, rupta in 2 sau 3 bucati, ardeiul taiat bucatel ...
Complexitate: Mica
Durata: 40 minute
Ingrediente:
cartofi,
kaiser,
fir de ceapa,
usturoi,
branza sarata,
cascaval,
ciuperci,
rosii,
ardei gras,
fire de patrunjel,
smantana,
Mod preparare: Se fierb cartofii in coaja cu sare. Se taie cate o felie subtire de kaiser pt fiecare jumatate de cartof, iar restul se taie cubulete Ceapa, usturoiul, ciupercile, rosia, ardeiul si ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
crap,
ardei gras,
ulei,
usturoi,
pasta de tomate,
rosii,
cimbru,
vin alb,
piper,
patrunjel verde,
sare,
Mod preparare: Bucatile de crap se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei, cimbru si jumatate din cantitatea de piper.Se introduc in cuptor si se frig.Se adauga ardei gras, 50 ml de ulei, rosii, pasta de tomate, usturo ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 30 m
Mod preparare: Se spala puiul se pune la fiert in apa rece cand da in clocot luom spuma punem legumele si lasam sa fiarba la foc mic.Dupa ce a fiert scoatem legumele si puiul strecuram zeama de impuritati apoi ...
Complexitate: Mica
Durata: 2 ore
Mod preparare: Curatam legumele si le pregati astfel: ceapa si ardeiul le taiem cubulete, morcovul si telina le dam pe razatoarea fina.Intr-o tigaie incalzim 2 linguri de ulei cu 4 linguri de apa. Adaugam ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 15 m
Ingrediente:
linte rosie,
morcovi,
albitura,
ardei gras,
zarzavaturi,
rosii,
sare,
usturoi,
verdeata,
ulei,
Mod preparare: Lintea se spala in cateva ape si se lasa la muiat de cu seara. Se schimba apa si se pune la fiert. Ca sa nu dea in foc, se pune putin ulei in apa. Cand a fiert lintea se adauga ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
Ingrediente:
chifla,
lapte,
foi de varza,
ardei gras,
fasole verde,
cepe,
branza de vaci,
cimbru,
ou,
unt,
vin alb,
foi de dafin,
piper,
chimen,
Mod preparare: Chifla se moaie in lapte. Varza se opareste. Ceapa se amesteca cu brinza, cimbru , ou, painea stoarsa, fasole, se aseaza pe frunze si se ruleaza sarmalele. Ruladele se pun intr-o cratit ...
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora si 20 m
Ingrediente:
morcovi,
varza,
gogosar,
ardei gras,
pasta de rosii,
ceapa,
carnat afumat,
iaurt,
marar verde,
sare,
piper,
ulei,
Mod preparare: Se curata morcovul si se taie rondele. Varza se taie fideluta. Ceapa se curata si se lasa intreaga (dupa fierbere se arunca).Gogosarul si ardeiul se taie felii subtiri.Morcovul, carnatul ...
Complexitate: Mica
Durata: 50 minute
Ingrediente:
carne de vaca,
untdelemn,
morcovi,
cartofi,
telina,
ardei gras,
varza,
fasole verde,
rosii,
verdeata,
Mod preparare: Carnea taiata bucatele se fierbe inabusit. Apoi, se adauga legumele fierte inabusit in untdelemn si apa.Se da la cuptor.
Complexitate: Mica
Durata: 1 ora
|
Intra in cont
|