Dieta Diete populare pe scurt

Foto - Diete populare pe scurt
Diete populare pe scurt
Fie ca sunt rapide, fie ca sunt sanatoase sau echilibrate, exista mai multe diete decat va imaginati. Tinand cont de opiniile celor mai renumiti nutritionisti este clar ca unele diete sunt mai populare decat celelalte. In acest articol ne-am propus sa va prezentam cateva dintre cele mai populare diete cu argumente pro si contra ale acestora.

Dieta Atkins
In ceea ce priveste pierderea in greutate cea mai populara dieta este dieta Atkins. O dieta in care puteti manca grasimi si totusi sa pierdeti din greutate? Nu e de mirare ca oamenii sunt indragostiti de dieta Atkins.
Cu toate acestea, exista dovezi ca dieta Atkins trebuie urmata atent pentru a putea slabi. Eliminearea prea multor feluri sanatoase de carbohidrati (din fructe si legume) si consumul prea mare de proteine si grasimi saturate nu sunt bune pentru organismul dumneavoastra.

Dieta cu limonada
Daca ati vazut corpul lui Beyonce si ati auzit de dieta cu limonada atunci probabil ca aceasta este una dintre cele mai bune diete de slabire. Problema este ca dieta cu limonada nu este durabila. Pur si simplu nu mananci nimic ci bei un tip special de limonada.Cu toate aceste diete care implica infometare, odata ce incepeti sa mancati normal, kilogramele pierdute se vor intoarce.

Dieta vegetariana
A trecut ceva timp de cand oamenii activeaza pentru drepturile animalelor si au elaborat o dieta in acest scop. Este una dintre cele mai bune diete, deoarece pune accentul pe legume, fructe si cereale integrale naturale si sanatoase, dar si pe eliminarea produselor din carne care reduc semnificativ numarul de grasimi saturate.
Daca va ganditi sa incercati aceasta dieta amintiti-va ca, carnea prajita cu branza poate avea de asemenea rezultate bune intr-o dieta. Trebuie sa fiti foarte atenti in elaborarea unei diete echilibrate – deoarece aveti nevoie de proteine, vitamina B si minerale, greu de obtinut atunci cand nu mancati carne.

Dieta “Zone”
O alta dieta inclusa in topul celor mai populare diete, iubita de celebritati este dieta “zone”. Aceasta dieta presupune consumul de proteine, glucide si alte elemente nutritive in cantitati specifice. Unii oameni cred ca este o dieta foarte restrictiva, dar de fapt este una dintre cele mai echilibrate si sanatoase metode de a pierde din greutate.

Indiferent de ce dieta urmati, amintiti-va intotdeauna ca trebuie sa verificati lista de alimente impreuna cu medicul dumneavoastra inainte de a incepe dieta. Pierderea in greutate poate fi periculoasa si cu siguranta nu va doriti acest lucru.

Pentru a putea comenta la articolul "Diete populare pe scurt" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.


Nu exista comentarii pentru articolul "Diete populare pe scurt". Adauga-l tu pe primul...