Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Orez salbatic

Cunoscut pentru aroma luxurianta de nuca si pentru textura consistenta, ...

Fondue

De la cuvantul frantuzesc fondre, care inseamna a se topi, termenul fondu ...

Chimay

Este produsa in Belgia, la Chimay, sub indrumarea calugarilor trapisti, ...

Glasare

A acoperi un preparat culinar cu un strat lucios si neted, in special a ...

Pomelo

Pomelo este originar din Asia de sud-est si Malaezia si creste in ...

Cacciatore

Termen italienesc pentru vanator, se refera la mancaruri preparate in sti ...