Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Tahini

Folosita in bucataria Orientului Mijlociu, tahini este o pasta groasa, ...

Toulouse

Carnat frantuzesc mic, facut din carne de porc tocata grosier, aromata ...

Finocchiona

Este un salam italienesc uscat, preparat din carne de porc asezonata cu ...

Cassoulet

Un fel de mancare din regiunea Languedoc din Franta, care consta din ...

Unsuros

Face referire la un aliment, un obiect, un lucru, care este acoperit, ...

Habanero

Acest ardei cu aroma distincta, extrem de iute, este mic si are forma de ...


Retete recomandate din cartea de bucate: