Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Jalebi

Jalebi este un dulce comercializat in India, Pakistan si Bangladesh. Se ...

Surimi

In traducere din japoneza, peste format. Se refera la pulpa de peste, ...

Glucoza

Substanta zaharoasa cristalizata, de culoare alba, care se gaseste in ...

Capere

Reprezinta mugurii de caper folositi drept condiment.

Culatello

O sunca italieneasca slaba, roz, care a fost facuta in vin in timpul ...

Antricot

Bucata de carne de vaca, de oaie sau de porc provenita din regiunea ...