Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Frigaruie

Friptura pregatita din bucati mici de carne fripte pe frigare.

Malanga

Malanga, originara din Indiile de Vest, cunoscuta si sub numele de ...

Meringue

Pe scurt, meringue este un amestec de albusuri de ou batute tare, si zaha ...

Volovan

Aperitiv de foietaj umplut cu carne, peste, ciuperci, etc.

Bismarck

O gogoasa ovala, umpluta cu gem, cunoscuta si sub numele de Long John ...

Pulpa

1. Parte a membrului posterior, cuprinsa intre crupa si gamba; coapsa. 2 ...