Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Varza de Bruxelles

Varietate de varza cu tulpina inalta, cu capatana mica, de la care se ...

Cantal

Este o branza frantuzeasca, preparata din lapte de vaca, cu o culoare ...

Orez brun

Orezul brun este denumit adesea si orez integral, termen care nu este ...

Kefir

Facut initial din lapte de camila, kefirul provine din regiunile inalte ...

Degresat

A extrage grasimea dintr-un aliment in scopuri dietetice sau tehnologice.

Vegetarian

Despre alimentatie, dieta, etc; care se bazeaza (numai) pe produse ...