Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Neufchatel

Branza originala, provenita din zona Neufchatel din Normandia, este o ...

Appetizer

Mancaruri diverse cu bucati de dimensiunea unei imbucaturi, servite ...

Suculent

Care contine mult suc; cu mult suc, zemos, mustos; care are gust foarte ...

Tahifagie

Faptul de a manca repede; de a ingera repede alimentele, cu masticatie ...

Otet balsamic

Otet preparat din mustul de struguri albi sau din strugurii albastri din ...

Chanterelle

Este o ciuperca extrem de apreciata de cunoscatori. Cele mai bune tipuri ...