Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Cantal

Este o branza frantuzeasca, preparata din lapte de vaca, cu o culoare ...

Gumbo

Specialitate creola, pilonul principal al bucatariei din New Orleans. Est ...

Frittata

O omleta italieneasca la care ingredientele sunt amestecate cu ouale, si ...

Degresat

A extrage grasimea dintr-un aliment in scopuri dietetice sau tehnologice.

Rozmarin

Frunzele acifere, foarte aromate ale rozmarinului se utilizeaza drept ...

Caramel

A transforma zaharul, prin incalzire, in caramel; a amesteca apa sau alt ...


Retete recomandate din cartea de bucate: