Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Otet balsamic

Otet preparat din mustul de struguri albi sau din strugurii albastri din ...

Mustar englezesc

Este un amestec foarte iute obtinut din apa, cindru sau bere din care ...

Oranjada

Bautura racoritoare preparata din suc de portocale, zahar si sifon sau ap ...

Grenadine

Sirop dulce, rosu aprins, cu gust de rodie, folosit pentru a aromatiza ...

Morun

Specie de peste din familia sturionilor, cu corpul masiv, gros, ajungand ...

Aloll

Este o maioneza preparata cu usturoi si ulei de masline.


       
Intra in cont