Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Korma

Korma, uneori numit si qorma sau kurma, este o mancare curry mediu iute, ...

Cardon

Avand un gust undeva intre anghinare, telina si barba-caprei, aceasta ...

Agrisa

Fructul agrisului, in forma de boaba verzuie, rosie sau galbena, cu gust ...

A la russe

Termen frantuzesc, ce se refera la modul de preparare in stil rusesec.

Halca de carne

Bucata mare de carne sau (mai rar) din alt aliment.

Daiquiri

Un cocktail facut din rom, suc de lamaie verde si zahar. Unele daiquiri ...