Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Cheshire

Provenind din districtul Cheshire, aceasta branza din lapte de vaca are ...

Gaperon

Este produsa in provincia franceza Auvergne, din lapte de vaca partial ...

Malt

Cereala incoltita, uscata in cuptor si macinata pana devine o pudra usor ...

Masala

Cuvant folosit in toata India pentru a desemna un amestec de condimente c ...

Gulie

Planta erbacee legumicola cu frunze mari, dintate, si cu tulpina ingrosat ...

Jumara

Bucatele de slanina obtinute dupa topirea si stoarcerea acesteia de ...