Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Black Forest

Este un tort faimos, prevenind din Suabia, provincie situata in regiunea ...

Boursault

Aceasta branza are consistenta unei smantani mai groase si are o coaja ...

Tilsit

Se spune ca aceasta branza isi are originea in Tilsit, Prusia de est (acu ...

Grana Padano

Este o branza traditionala italieneasca, foarte tare, nepasteurizata, ...

Piscot

Produs de patiserie obtinut prin coacerea unui aluat moale si pufos ...

Hrib

Apartinand speciei Boletus, hribii, cunoscuti si sub numele de porcini, ...


       
Intra in cont