Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Hors d oeuvre

Aperitive servite inaintea mesei, de obicei cu cocktail-uri sau bauturi ...

Ghiveci

Fel de mancare pregatita dintr-un amestec de legume tocate (cu sau fara ...

Coniac

Bautura alcoolica tare, obtinuta prin distilarea anumitor sorturi de vin ...

Quenelle

Galusca usoara, delicata, facuta din peste (sau carne, sau legume) bine ...

Tulbure

Face referire la un o bautura, in special vinul, care este lipsit de ...

Varza de Bruxelles

Varietate de varza cu tulpina inalta, cu capatana mica, de la care se ...