Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Vinars

Bautura alcoolica tare, obtinuta prin diluarea cu apa a alcoolului ...

Paella

Mancare spaniola, facuta din orez aromat cu sofran, combinat cu diverse ...

Leustean

Planta erbacee aromata, cu miros patrunzator, din familia umbeliferelor, ...

Agemono

Este un termen japonez referitor la deep-frying si la mancarurile ...

Cheddar

Aceasta branza isi are originea in satul Cheddar din regiunea Somerset di ...

Acid

Este acidul carboxilic, numit si acid etanoic, acidul acetic este un ...