Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Dodol

Dodol este o delicatesa, asemanatoare caramelelor, foarte populara in ...

Trufa

1. Nume dat mai multor specii de ciuperci comestibile de culoare ...

Fript

A prepara un aliment (in special carne sau peste) prin expunere directa l ...

Kumquat

Acest pigmeu al familie citricelor arata ca o portocala minuscula, ovala ...

Aioli

Maioneza cu usturoi, ce provine din sudul Frantei, servita cu oua, peste ...

Coleslaw

Termen provenit din germana (koolsla), care desemneaza salata de varza ...


Retete recomandate din cartea de bucate:

       
Intra in cont