Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Julien

Taierea legumelor si zarzavaturilor subtire ca fideaua (se mai cheama si ...

Bucheron

Este produsa in Franta, din lapte de capra. Are o textura semi-tare si ...

Gallego

Numita si Ulloa, aceasta branza este produsa in regiunea spaniola Galicia ...

Plita

Placa de fonta, cu ochiuri acoperite cu rotite, care constituie partea ...

Camembert

Se spune ca Napoleon a botezat aceasta branza cu apelativul Camembert dup ...

Chowder

O supa de fructe de mare groasa, cea mai cunoscuta fiind cea facuta din ...