Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Rachiu

Nume generic dat diferitelor bauturi alcoolice tari obtinute natural ...

Cafea turceasca

Cafea foarte tare, facuta prin aducerea la punctul de fierbere de trei or ...

Pulpa

1. Parte a membrului posterior, cuprinsa intre crupa si gamba; coapsa. 2 ...

Orz

Orzul, in functie de gradul de procesare, poate fi decorticat, scotian ...

Penne

Paste fainoase tubulare de circa 3 cm lungime, taiate in diagonala si ...

Ardi Gasna

Este o branza frantuzeasca preparata din lapte de vaca. Are o textura ...