Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Asadero

Asadero (in spaniola inseamna copt) mai este numita in Mexic si Oaxaca. ...

Pomelo

Pomelo este originar din Asia de sud-est si Malaezia si creste in ...

Jambon

Produs alimentar obtinut din pulpa de porc preparata prin sarare si ...

Fidea

Preparat alimentar din aluat nedopsit, caruia i se da forma de fir subtir ...

Extract

Preparat concentrat, cu aspect siropos sau in stare solida (pulbere, fain ...

Mahon

Originara din Insulele Baleare (in special din Menorca), branza mahon est ...


       
Intra in cont