Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Jalebi

Jalebi este un dulce comercializat in India, Pakistan si Bangladesh. Se ...

Sirop de rodii

Este originar din Orientul Mijlociu si se foloseste in special la ...

Marsala

Importat din Sicilia si facut din struguri locali, Marsala este cel mai ...

Grappa

Eau de vie italiana, incolora, cu continut ridicat de alcool, distilata ...

Halva

Produs alimentar specific tarilor orientale, facut din pasta de susan ...

Suculent

Care contine mult suc; cu mult suc, zemos, mustos; care are gust foarte ...


Retete recomandate din cartea de bucate: