Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Antipasto

Literalmente inseamna inainte de paste si este un termen italian care se ...

Oranjada

Bautura racoritoare preparata din suc de portocale, zahar si sifon sau ap ...

Inabusire

Ingredientele de baza se calesc la temperatura scazuta Óntr-o cantitate ...

Kebab

In bucataria turceasca, carne de berbec sau de miel la frigare; frigarui ...

Cotija

Numita dupa orasul mexican Cotija de la Paz din statul Michoacan, este un ...

Bisque

Este o supa condimentata, groasa si cremoasa, preparata din crustacee ...