Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Aioli

Maioneza cu usturoi, ce provine din sudul Frantei, servita cu oua, peste ...

Crescenza

O branza proaspata, cremoasa, cunoscuta si drept Crescenza Stracchino, ...

Korma

Korma, uneori numit si qorma sau kurma, este o mancare curry mediu iute, ...

Vegetal

Un produs alimentar, aliment, care tine de plante, propriu plantelor; car ...

Mocha

Espresso combinat cu sirop de ciocolata si o cantitate la alegere de spum ...

Albus

Substanta alb-transparenta, vascoasa, compusa in cea mai mare parte din ...


       
Intra in cont