Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Reblochon

Aceasta branza frantuzeasca nefiarta, din lapte de vaca, are o textura ...

Boia

Condiment de culoare rosie, obtinut din pisarea ardeiului iute uscat; ...

Trufanda

Cel dintai fruct sau rod al pamantului dintr-o productie anuala: produs ...

A la Marechale

Termen frantuzesc, desemnand bucati de carne prajite in unt.

Riesling

Riesling este considerat unul din cele mai bune soiuri de struguri albi ...

Splina

Organ anatomic intern, moale si spongios, de culoare rosie-violeta, situa ...