Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Chateaubriand

Chateaubriand este de fapt o reteta, nu carnea de vita. Aceasta metoda ...

Monterey Jack

Numita astfel pentru ca isi are originea in Monterey, California, ...

Crepes suzette

Preparat intr-o cratita de metal, acest ilustru desert consta dintr-un so ...

Otet

Otetul se datoreaza activitatii bacteriale care converteste lichidele ...

Vinars

Bautura alcoolica tare, obtinuta prin diluarea cu apa a alcoolului ...

Hamsie

Mic peste marin de culoare argintie, cu gura mare, care traieste in ...