Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Scrob

Fel de mancare pregatit din oua batute (uneori amestecate cu branza, cu ...

Pepene cu coarne

Este un fruct tropical a carui coaja necomestibila este acoperita cu ...

Glucoza

Substanta zaharoasa cristalizata, de culoare alba, care se gaseste in ...

Jicama

Jicama este o radacinoasa a carei coaja necomestibila, subtire si maro ...

Loboda

Nume dat mai multor specii de plante erbacee anuale, dintre care una, cu ...

Ansoa

1.Pesti mici, cu bogat continut de grasime, din familia heringilor (hamsi ...