Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Ficat

Organ situat in partea dreapta a abdomenului, cu functii importante in ...

Jaboticaba

Acest fruct este relativ necunoscut in afara Braziliei. Coaja sa este ...

A la mode

Termen frantuzesc, desemnand prajitura acoperita cu inghetata.

Branza

Branzeturile se impart in doua mari categorii: proaspete si vechi. ...

Cafe mocha

Espresso combinat cu sirop de ciocolata si o cantitate la alegere de spum ...

Gusa

Portiune mai dilatata, in forma de punga, a esofagului, in care alimentel ...