Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Tangelo

Este un hibrid intre mandarina si grapefruit, adesea numit dupa varietate ...

Mei

Planta erbacee din familia gramineelor, cu inflorescenta ramificata si ...

Etorki

Este o branza tare, preparata din lapte de oaie, originara din regiunea ...

Papanas

Preparat culinar in forma de cocolos sau de turtisoara, facut din branza ...

Hrean

Planta legumicola din familia cruciferelor, cu tulpina subterana ...

Wonton

Specialitate chinezeasca, similara cu ravioli italienesti. Acesti ...