Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Cartofi pai

Cartofi taiati foarte subtire, sub forma de pai, special pentru prajit.

Pont l Eveque

Aceasta branza nefiarta, maturata, este bine-cunoscuta inca din secolul a ...

Hoisin

Numit si sos Peking, acest sos gros, rosu-maroniu, este dulce si picant, ...

Pateu

1. Preparat culinar din aluat cu mult unt, asezat in foi si umplut cu ...

Melasa

Este produsul secundar, obtinut din procesarea zaharului. Cu cat este ...

Slanina

Strat de grasime intre pielea si carnea porcului; parte, bucata din ...