Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Parfait

Desert frantuzesc, constand intr-o crema inghetata, facuta din galbenusur ...

Charmoula

Este un amestec de condimente folosit in bucatariile din Tunisia, Maroc s ...

Linte

Planta leguminoasa alimentara si furajera, cu frunze compuse, flori ...

English breakfast

Un mic dejun mare si foarte consistent care poate include fructe sau suc ...

Amoniac

Este unul din produsele principale ale industriei chimice, amoniacul ...

Mocha

Espresso combinat cu sirop de ciocolata si o cantitate la alegere de spum ...


Retete recomandate din cartea de bucate: