Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Cioppino

Termenul denumeste o tocana originara din San Francisco, preparata din ...

A la Marechale

Termen frantuzesc, desemnand bucati de carne prajite in unt.

Remoulade

Acest sos frantuzesc clasic se face combinand maioneza (de obicei de casa ...

Rob Roy

Cocktail compus din scotch, vermut dulce si bitter. Uneori este numit ...

Seitan

Aliment bogat in proteine, facut din gluten de grau, si folosit in multe ...

Rozmarin

Frunzele acifere, foarte aromate ale rozmarinului se utilizeaza drept ...