Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Pizza

Aluat preparat cu ulei, branza, carne, peste, rosii si condimente, copt i ...

Sardele

Peste marin, numit si sardina, din subordinul clupeizi, din care fac part ...

Busuioc

Planta erbacee de gradina din familia labiatelor, cu tulpina paroasa, cu ...

Marinata

Mancare cu peste sau cu carne, pregatita sau conservata cu sos facut din ...

Kumquat

Acest pigmeu al familie citricelor arata ca o portocala minuscula, ovala ...

Andive

Plante comestibile cu frunze alb-galbui, ovale, foarte amare, obtinuta ...