Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Cana de cabra

Este preparata din lapte de capra si este originara din provincia spaniol ...

Cocktail

O bautura care combina un alcool (bourbon, gin, rom, scotch sau vodka) ...

Pateu

1. Preparat culinar din aluat cu mult unt, asezat in foi si umplut cu ...

Pot de creme

Expresie franceza pentru oala cu smantana, acest desert consta intr-o ...

Antricot

Bucata de carne de vaca, de oaie sau de porc provenita din regiunea ...

Mangosten

Mangostenul creste in padurile tropicale ploioase din Thailanda, Malaezia ...


       
Intra in cont