Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Bearnaise

Un sos clasic francez preparat din otet, vin, tarhon si esalote, ...

Frisca

Strat de smantana proaspata, care se ridica la suprafata laptelui ...

Camembert

Se spune ca Napoleon a botezat aceasta branza cu apelativul Camembert dup ...

Apicol

Provenit din albinarit, de albinarit; care apartine apiculturii, ...

Castane de apa

Castanele de apa joaca un rol important in bucataria asiatica. Crocanta, ...

Cumberland

Preferat de englezi, acest sos este o combinatie de gelatina de coacaze ...


       
Intra in cont