Explicatia termenului: Piroshki

Dictionar culinar
Piroshki
Ai intalnit termenul Piroshki in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Piroshki din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Piroshki: Coltunas rusesc micut, umplut cu diverse ingrediente, cum ar fi carne, peste, branza sau ciuperci. Piroshki, care pot fi coapte sau prajite, se servesc ca apetitiv sau ca granitura la salate si supe. Pirogi sunt versiunea mai mare, si se servesc ca prim fel.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Oblet

Peste mic, zvelt, de culoare alba-argintie, cu gura oblica, fara mustati ...

Veloute

Unul din cele cinci sosuri de baza, veloute este un sos alb, pe baza de ...

A la King

Sos Bechamel cu ciuperci, ardei iute verde si rosu.

Tangor

Tangorul (citrus nobilis) este obtinut prin incrucisarea dintre ...

Pico de gallo

In spaniola, pico de gallo inseamna cioc de cocos. Este un relish prepara ...

Kiwi

Fruct comestibil provenit din Asia, cu forma ovala, de marimea unui mar ...


Retete recomandate din cartea de bucate:

       
Intra in cont