Explicatia termenului: Americana

Dictionar culinar
Americana
Ai intalnit termenul Americana in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Americana din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Americana: Este preparata din lapte de vaca pasteurizat si seamana cu o branza Cheddar, dar are un gust mai putin pregnant. Culoarea sa este variabila, de la galben-pal pana la portocaliu, are o textuta neteda si moale si se topeste foarte bine.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Escalop

Termenul francez pentru o felie foarte subtire, batuta de obicei, de carn ...

Plita

Placa de fonta, cu ochiuri acoperite cu rotite, care constituie partea ...

Urzica

Gen de plante erbacee din familia urticaceelor, cu tulpina si frunzele ...

Rom

Bautura alcoolica tare obtinuta prin fermentarea (naturala sau artificial ...

Derby

Este o branza destul de moale, din lapte de vaca, similara cu branza ...

Brie

Recunoscuta ca fiind una din cele mai faimoase branzeturi din lume, branz ...


Retete recomandate din cartea de bucate: