Explicatia termenului: Americana

Dictionar culinar
Americana
Ai intalnit termenul Americana in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Americana din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Americana: Este preparata din lapte de vaca pasteurizat si seamana cu o branza Cheddar, dar are un gust mai putin pregnant. Culoarea sa este variabila, de la galben-pal pana la portocaliu, are o textuta neteda si moale si se topeste foarte bine.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Hrisca

Cel mai mare producator al acestei cereale este Rusia, urmata de Polonia ...

Galette

Provenita din Franta, galette este o prajitura rotunda si plata, facuta ...

Pisto

Fel de mancare vegetariana provenit din La Mancha, Spania. Pisto poate ...

Adobo

Este un sos (sau pasta) de origine mexicana de culoare rosu-inchis, cu ...

Black Forest

Este un tort faimos, prevenind din Suabia, provincie situata in regiunea ...

Fiere

Lichid galben-verzui, amar, pe care il secreta ficatul si care ...