Explicatia termenului: Americana

Dictionar culinar
Americana
Ai intalnit termenul Americana in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Americana din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Americana: Este preparata din lapte de vaca pasteurizat si seamana cu o branza Cheddar, dar are un gust mai putin pregnant. Culoarea sa este variabila, de la galben-pal pana la portocaliu, are o textuta neteda si moale si se topeste foarte bine.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Mirodenie

Condiment, in special exotic, de natura vegetala, deosebit de aromat sau ...

Tomatillo

Tomatillo (Physalis ixocarpa) este originar din Mexic. Este recoltat verd ...

Biryani

Este o mancare pe baza de orez, preparata cu carne, legume si mirodenii. ...

Cafe macchiato

Un espresso cu spuma de lapte fiert, servit intr-o ceasca de espresso.

Jarlsberg

Aceasta branza elvetiana cu gust moderat are in interior gauri mari, ...

Daube

Un fel de mancare din Franta, clasic, care se face cu carne de vaca, vin ...