Explicatia termenului: Ambrosia

Dictionar culinar
Ambrosia
Ai intalnit termenul Ambrosia in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Ambrosia din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Ambrosia: Este un preparat din lapte de vaca facut dupa metode traditionale daneze. Are o textura cremoasa, este de culoare alba, fara coaja, cu multe gaurele interioare. Desi este moale si cremoasa, se poate inca taia felii.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Focaccia

Acest tip de paine italiana are forma rotunda si plata, iar pe ea se ...

Earl Grey

Acest ceai negru foarte popular a fost denumit dupa Charles Grey, cel ...

Dunlop

Provenita din Scotia, aceasta branza din lapte de vaca este moderata ...

Zungenwurst

Varietate germana de carnat-sangerete, care contine bucatele de limba ...

Antreu

In limbaj familiar, denumeste primul fel dintr-un meniu. Dupa regulile ...

Bierkase

In traducere branza pentru bere, are un gust aspru, iute si o aroma ...