Explicatia termenului: Ambrosia

Dictionar culinar
Ambrosia
Ai intalnit termenul Ambrosia in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Ambrosia din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Ambrosia: Este un preparat din lapte de vaca facut dupa metode traditionale daneze. Are o textura cremoasa, este de culoare alba, fara coaja, cu multe gaurele interioare. Desi este moale si cremoasa, se poate inca taia felii.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Cappuccino

Bautura italieneasca facuta din parti egale de espresso si frisca, ...

Taitei soba

Sunt un soi de taitei, specifici bucatariei japoneze, facuti din hrisca. ...

Spanac

Planta erbacee legumicola, foarte bogata in fier, cultivata pentru tulpin ...

Allegro

Este potrivita pentru gratinarea legumelor, a pastelor si a fructelor de ...

Scordolea

Preparat culinar din nuci pisate si miez de paine frecate cu usturoi, ote ...

Dresare

A acoperi un preparat cu un sos rece pe baza de vinegreta sau maioneza, ...