Explicatia termenului: Ambrosia

Dictionar culinar
Ambrosia
Ai intalnit termenul Ambrosia in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Ambrosia din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Ambrosia: Este un preparat din lapte de vaca facut dupa metode traditionale daneze. Are o textura cremoasa, este de culoare alba, fara coaja, cu multe gaurele interioare. Desi este moale si cremoasa, se poate inca taia felii.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Rasol

1. Sortiment de carne de bovine sau de porcine care se obtine din regiune ...

Kahlua

Lichior cu aroma de cafea, facut in Mexic.

Pot de creme

Expresie franceza pentru oala cu smantana, acest desert consta intr-o ...

Lasagna

Foi de aluat masurand circa 10 x 20 cm. Se comercializeaza fierte dinaint ...

Daikon

Din cuvantul japonez dai (mare) si kon (radacina). Este o leguma asiatica ...

Vodca

Bautura limpede, incolora, neinvechita, produsa initial in Rusia, din ...