Explicatia termenului: Amaretto

Dictionar culinar
Amaretto
Ai intalnit termenul Amaretto in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Amaretto din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Amaretto: Lichior de migdale.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Manhattan

Cocktail facut cu bourbon sau whiskey, amestecat cu vermut dulce. Se ...

Korma

Korma, uneori numit si qorma sau kurma, este o mancare curry mediu iute, ...

Iceberg

Salata Iceberg formeaza buchete stranse si dense, asemanatoare verzei. Di ...

Fierbere inabusita

Metoda de a gati prin care ingredientele sunt aproape acoperite cu lichid ...

Ghee

Unt topit incet, separandu-se astfel solidele (care cad pe fundul tigaii ...

Groq

Bautura fierbinte, facuta cu rom, un indulcitor (zahar sau miere) si apa ...