Explicatia termenului: Amaretto

Dictionar culinar
Amaretto
Ai intalnit termenul Amaretto in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Amaretto din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Amaretto: Lichior de migdale.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Gusa

Portiune mai dilatata, in forma de punga, a esofagului, in care alimentel ...

Levantica

Planta erbacee din familia labiatelor, cu flori albastre placut ...

Carnat

Carnatul este carne tocata, amestecata cu grasime, sare si alte ...

Asadero

Asadero (in spaniola inseamna copt) mai este numita in Mexic si Oaxaca. ...

Nopales

Foarte populare in Mexic, aceste frunze ovale carnoase ale nopalului ...

Allegro

Este potrivita pentru gratinarea legumelor, a pastelor si a fructelor de ...