Explicatia termenului: Amaretto

Dictionar culinar
Amaretto
Ai intalnit termenul Amaretto in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Amaretto din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Amaretto: Lichior de migdale.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Canape

Mici bucatele de paine, decorative, prajite sau nu, pe care se pun ...

Cappelletti

Patrate mici de paste fainoase umplute, similare cu ravioli. Umplutura e ...

Marmelada

Produs alimentar cu aspect de pasta, obtinut prin fierberea cu zahar a ...

Longan

Se crede ca acest fruct este de origine asiatica si inrudit cu litchi si ...

Mocha

Espresso combinat cu sirop de ciocolata si o cantitate la alegere de spum ...

Bok choy

Numita si varza chinezeasca alba, pak choi, pak choy si varza de mustar ...