Explicatia termenului: Alune de Brazilia

Dictionar culinar
Alune de Brazilia
Ai intalnit termenul Alune de Brazilia in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Alune de Brazilia din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Alune de Brazilia: Alunele de Brazilia au gust de nuca de cocos. Boabele sunt adapostite intr-o coaja tare, cu trei laturi de forme neregulate. Alunele de Brazilia sunt mancate ca atare, sau adaugate in fursecuri si prajituri. Au un continut mare de grasime, depasit doar de cel al alunelor macadamia.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Branza cheddar

Este o branza maturata originara din satul englezesc Cheddar, din lapte d ...

Al Dente

Descrie textura perfecta pentru pastele fierte, dar inca tari la mijloc. ...

Brin d Amour

Provine din Corsica si este preparata din lapte de oaie. Branza este ...

Pogaci

Turta de malai coapta in cuptor; turta din aluat de faina de grau, ...

Saramura

Apa in care s-a dizolvat sare si care se foloseste in gospodarie (la ...

Madeleine

Prajitura mica, usoara ca fulgul, spongioasa, care de multe ori se mananc ...