Explicatia termenului: Alune de Brazilia

Dictionar culinar
Alune de Brazilia
Ai intalnit termenul Alune de Brazilia in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Alune de Brazilia din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Alune de Brazilia: Alunele de Brazilia au gust de nuca de cocos. Boabele sunt adapostite intr-o coaja tare, cu trei laturi de forme neregulate. Alunele de Brazilia sunt mancate ca atare, sau adaugate in fursecuri si prajituri. Au un continut mare de grasime, depasit doar de cel al alunelor macadamia.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Gulas

Fel de mancare ungureasca, pregatita din bucati mici de carne (de vita sa ...

Lasagna

Foi de aluat masurand circa 10 x 20 cm. Se comercializeaza fierte dinaint ...

Braserie

O cafenea frantuzeasca fara mari pretentii, care serveste vin, bere, si ...

Enoki

Varietatea cultivata a acestor ciuperci delicate si crocante are tulpini ...

Quark

Este un tip de branza proaspata, originara din centrul Europei, ...

Hala

Cladire amenajata, cu instalatiile necesare, unde se vand alimente ...