Explicatia termenului: Alune de Brazilia

Dictionar culinar
Alune de Brazilia
Ai intalnit termenul Alune de Brazilia in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Alune de Brazilia din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Alune de Brazilia: Alunele de Brazilia au gust de nuca de cocos. Boabele sunt adapostite intr-o coaja tare, cu trei laturi de forme neregulate. Alunele de Brazilia sunt mancate ca atare, sau adaugate in fursecuri si prajituri. Au un continut mare de grasime, depasit doar de cel al alunelor macadamia.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Oranjada

Bautura racoritoare preparata din suc de portocale, zahar si sifon sau ap ...

Ciocanele

Partile inferioare ale membrelor, la pasari. Partea superioara a aripii.

Ulei de arahide

Este obtinut din arahide cu un punct de ardere foarte ridicat, folosit ma ...

Crab

Nume dat unor crustacee decapode cu abdomenul foarte scurt, care traiesc ...

Amaretto

Lichior de migdale.

Dosa

Denumeste o clatita sau lipie traditionala, produsa in India, preparata ...