Explicatia termenului: Alune caju

Dictionar culinar
Alune caju
Ai intalnit termenul Alune caju in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Alune caju din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Alune caju: Alunele caju sunt originare din India, unde sunt adaugate in curry si orezuri si se comercializeaza decortificate. Din resturile fructului se produce in Goa o bautura alcoolica foarte puternica.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Papanas

Preparat culinar in forma de cocolos sau de turtisoara, facut din branza ...

Serbet

Originea serbetului este probabil legata de bautura orientala (charbet) ...

Puttanesca

In general servit cu paste, acest sos este un amestec picant de rosii, ...

Glasare

A acoperi un preparat culinar cu un strat lucios si neted, in special a ...

Ganache

Este termenul francez care denumeste un amestec omogen si moale de ...

A la Marechale

Termen frantuzesc, desemnand bucati de carne prajite in unt.