Explicatia termenului: Alune caju

Dictionar culinar
Alune caju
Ai intalnit termenul Alune caju in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Alune caju din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Alune caju: Alunele caju sunt originare din India, unde sunt adaugate in curry si orezuri si se comercializeaza decortificate. Din resturile fructului se produce in Goa o bautura alcoolica foarte puternica.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Potroace

Ciorba din maruntaie de pasare, acrita cu bors sau cu zeama de varza; ...

Splina

Organ anatomic intern, moale si spongios, de culoare rosie-violeta, situa ...

Liqueur

Bautura alcoolica dulce, facuta din infuzia diverselor ingrediente ...

Svaiter

Varietate de branza, preparata prin fermentatie indelungata in conditii ...

Ribollita

Cuvantul ribollita inseamna fiert de doua ori, referindu-se la faptul ca ...

Budinca

Preparat culinar facut din faina (sau paste fainoase), orez, oua, lapte ...