Explicatia termenului: Alune caju

Dictionar culinar
Alune caju
Ai intalnit termenul Alune caju in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Alune caju din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Alune caju: Alunele caju sunt originare din India, unde sunt adaugate in curry si orezuri si se comercializeaza decortificate. Din resturile fructului se produce in Goa o bautura alcoolica foarte puternica.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Tamari

Asemanator cu sosul de soia, dar mai gros, tamari este de asemenea un sos ...

Pasteurizare

A conserva produse alimentare prin incalzire la o temperatura sub 100 C ...

Condiment

Nume dat unor substante (picante) de origine minerala, vegetala, animala ...

Spanac

Planta erbacee legumicola, foarte bogata in fier, cultivata pentru tulpin ...

Zucchini

Este o varietate de dovleac (Cucurbita pepo) asemanatoare ca forma cu un ...

Liqueur

Bautura alcoolica dulce, facuta din infuzia diverselor ingrediente ...