Explicatia termenului: Alterare

Dictionar culinar
Alterare
Ai intalnit termenul Alterare in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Alterare din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Alterare: Actiunea de acrire, descompunere, fermentare, imputire, inacrire, stricare, rancezire sau denaturare a unui aliment.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Cambozola

Este o combinatie intre branza franceza Camembert si cea italiana, ...

Telina

Planta erbacee aromatica din familia umbeliferelor, cu frunze mari, penat ...

Arpacas

Produs alimentar obtinut prin decorticarea (si slefuirea) boabelor de gra ...

Canape

Mici bucatele de paine, decorative, prajite sau nu, pe care se pun ...

File

A taia carnea de vita sau de peste in fileuri, fara os.

Albus

Substanta alb-transparenta, vascoasa, compusa in cea mai mare parte din ...