Explicatia termenului: Alterare

Dictionar culinar
Alterare
Ai intalnit termenul Alterare in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Alterare din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Alterare: Actiunea de acrire, descompunere, fermentare, imputire, inacrire, stricare, rancezire sau denaturare a unui aliment.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Finocchiona

Este un salam italienesc uscat, preparat din carne de porc asezonata cu ...

Chayote

Este un dovleac care prefera climatul tropical. Are un singur sambure car ...

Slanina

Strat de grasime intre pielea si carnea porcului; parte, bucata din ...

Coltunasi

Preparat culinar din aluat, taiat Ón patrate mici, care se umplu cu ...

Omogenizare

Operatie de amestecare a componentilor unui sistem eterogen pentru a se ...

Solzisori

Forma de taiere in bucati imitand solzii de peste, mai ales la ceapa.