Explicatia termenului: Aloll

Dictionar culinar
Aloll
Ai intalnit termenul Aloll in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Aloll din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Aloll: Este o maioneza preparata cu usturoi si ulei de masline.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Chop suey

Se crede ca acest fel de mancare dateaza de la mijlocul secolului XIX, ...

Petit four

Prajiturele foarte mici, glazurate si decorate foarte elaborat. Petits ...

Musaca

Produs culinar pregatit din carne tocata si din felii de legume (patlagel ...

Gazpacho

Supa racoritoare, de vara, provenita din regiunea Andaluzia a Spaniei. ...

Ad oli

Este un tip de maioneza cu usturoi, ce provine din sudul Frantei, ...

Bojoc

Fiecare dintre cele doua organe de respiratie la om si la animale, asezat ...