Explicatia termenului: Aloll

Dictionar culinar
Aloll
Ai intalnit termenul Aloll in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Aloll din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Aloll: Este o maioneza preparata cu usturoi si ulei de masline.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Acid

Este acidul carboxilic, numit si acid etanoic, acidul acetic este un ...

Agrinion

Este o maslina greceasca, mare, de culoare verde, tratata in saramura. ...

Chop suey

Se crede ca acest fel de mancare dateaza de la mijlocul secolului XIX, ...

Ulei de arahide

Este obtinut din arahide cu un punct de ardere foarte ridicat, folosit ma ...

Martipan

Pasta de migdale, preparata din pudra de migdale amestecata cu zahar, ...

Sirop

Solutie lichida densa, obtinuta din zahar si apa sau din suc de fructe or ...