Explicatia termenului: Alge marine

Dictionar culinar
Alge marine
Ai intalnit termenul Alge marine in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Alge marine din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Alge marine: Importanta sursa de hrana pentru multe culturi asiatice, algele sunt plante marine primitive, datand de milioane de ani. Bucataria japoneza foloseste diferite varietati (cum ar fi kombu, laver, wakame si nori) pentru multe mancaruri, inclusiv supe, legume, ceai, sushi, sau drept condiment in general.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Kahlua

Lichior cu aroma de cafea, facut in Mexic.

Urechi de lemn

Aceste ciuperci (Auricularia auricula-judae) sunt foarte populare in Asia ...

Tapas

Populare pe tot cuprinsul Spaniei, in baruri si restaurante, tapas sunt ...

Ricotta

Aceasta branza proaspata, cremoasa, este usor granuloasa, dar mai putin ...

Burduf

Sac facut din piele netabacita sau din stomacul unor animale (oi, capre) ...

Bratwurst

Un carnat nemtesc facut din carne de porc si vitel, aromat cu o ...