Explicatia termenului: Alge marine

Dictionar culinar
Alge marine
Ai intalnit termenul Alge marine in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Alge marine din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Alge marine: Importanta sursa de hrana pentru multe culturi asiatice, algele sunt plante marine primitive, datand de milioane de ani. Bucataria japoneza foloseste diferite varietati (cum ar fi kombu, laver, wakame si nori) pentru multe mancaruri, inclusiv supe, legume, ceai, sushi, sau drept condiment in general.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Sbrinz

Branza tare, originara din muntii din centrul Elvetiei. E facuta din lapt ...

Chimay

Este produsa in Belgia, la Chimay, sub indrumarea calugarilor trapisti, ...

Verdeata

Frunze de patrunjel, marar, leustean, telina, etc., folosite Ón ...

Bok choy

Numita si varza chinezeasca alba, pak choi, pak choy si varza de mustar ...

Brin d Amour

Provine din Corsica si este preparata din lapte de oaie. Branza este ...

Cafe brulot

Un amestec traditional flambat din New Orleans, SUA, ce consta din cafea ...