Explicatia termenului: Alge marine

Dictionar culinar
Alge marine
Ai intalnit termenul Alge marine in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Alge marine din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Alge marine: Importanta sursa de hrana pentru multe culturi asiatice, algele sunt plante marine primitive, datand de milioane de ani. Bucataria japoneza foloseste diferite varietati (cum ar fi kombu, laver, wakame si nori) pentru multe mancaruri, inclusiv supe, legume, ceai, sushi, sau drept condiment in general.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Cordon bleu

Fel de mancare pregatit din doua bucati de piept de pui, separate de o ...

Gratin

A realiza o crusta la suprafata unui preparat culinar, prin rumenire la ...

Kumiss

Considerata de origine mongola, aceasta bautura acrisoara, usor ...

Ostropel

Fel de mancare pregatita din carne (de iepure, de pasare, de miel), ...

Arpacas

Produs alimentar obtinut prin decorticarea (si slefuirea) boabelor de gra ...

Haggis

Este un carnat scotian, preparat dintr-o umplutura de organe de miel ...