Explicatia termenului: Ale

Dictionar culinar
Ale
Ai intalnit termenul Ale in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Ale din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Ale: Preparat alimentar crocant de forma unui betisor, facut din aluat sarat, cu gust picant prin adaos de sare, branza, chimen, etc. si care se serveste ca aperitiv.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Inabusire

Ingredientele de baza se calesc la temperatura scazuta Óntr-o cantitate ...

Dubonnet

Un vin aperitiv dulce-acrisor fortificat, aromatizat cu diverse ierburi s ...

Bratwurst

Un carnat nemtesc facut din carne de porc si vitel, aromat cu o ...

Weisswurst

Termen german care inseamna carnat alb. Este un carnat delicat, facut ...

Conservare

A pastra nealterat un aliment datorita unui anumit tratament; a pastra ...

Muscovado

Este un zahar brun din trestie de zahar, cu aroma puternica, greu si moal ...