Explicatia termenului: Ale

Dictionar culinar
Ale
Ai intalnit termenul Ale in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Ale din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Ale: Preparat alimentar crocant de forma unui betisor, facut din aluat sarat, cu gust picant prin adaos de sare, branza, chimen, etc. si care se serveste ca aperitiv.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Boston

Salata Boston (Bibbs) formeaza capatani afanate, cu frunze care au o ...

Merlot

Struguri de vin rosu, cultivati pe scara larga in provinciile franceze ...

Ambrosia

Este un preparat din lapte de vaca facut dupa metode traditionale daneze ...

Jigou

1. Carne taiata din regiunea coapsei, gambei sau a fesei unor animale ...

Papanas

Preparat culinar in forma de cocolos sau de turtisoara, facut din branza ...

Caprice

Este o branza franceza, preparata din lapte de vaca, foarte moale, de ...


Retete recomandate din cartea de bucate: