Explicatia termenului: Albus

Dictionar culinar
Albus
Ai intalnit termenul Albus in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Albus din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Albus: Substanta alb-transparenta, vascoasa, compusa in cea mai mare parte din albumina, care inconjoara galbenusul oului de pasari, reptile, pesti etc.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Muesli

Creat ca o mancare de regim de catre nutritionistul elvetian Dr. ...

Medalion

Felie de forma rotunda sau ovala de carne (muschi sau muschiulet de ...

Maraschino

Aceasta specialitate se poate face din orice fel de cireasa, desi de ...

Marshmallow

Marshmallow este un preparat care, Ón forma sa moderna, este constituit ...

Citrice

Nume generic pentru fructele plantelor citrice (lamai, portocale, ...

Haggis

Este un carnat scotian, preparat dintr-o umplutura de organe de miel ...


Retete recomandate din cartea de bucate: