Explicatia termenului: Albus

Dictionar culinar
Albus
Ai intalnit termenul Albus in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Albus din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Albus: Substanta alb-transparenta, vascoasa, compusa in cea mai mare parte din albumina, care inconjoara galbenusul oului de pasari, reptile, pesti etc.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Goma

Termenul japonez pentru seminte de susan. Shiro goma sunt seminte de susa ...

Baba ghanoush

Este un piureu de vinete, pasta de susan (tahini), ulei de masline, suc d ...

Desarat

A Óndeparta, total sau partial, sarea dintr-un aliment; a-l face mai puti ...

Propolis

Substanta cu aspect de rasina, culeasa de albine de pe mugurii arborilor ...

Zungenwurst

Varietate germana de carnat-sangerete, care contine bucatele de limba ...

Liptauer

Provenind din provincia cu acelasi nume din Ungaria, Liptauer contine ...