Explicatia termenului: Albus

Dictionar culinar
Albus
Ai intalnit termenul Albus in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Albus din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Albus: Substanta alb-transparenta, vascoasa, compusa in cea mai mare parte din albumina, care inconjoara galbenusul oului de pasari, reptile, pesti etc.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Gourmandise

Aromata cu suc de cirese, aceasta branza moale si cremoasa are un gust ...

Cabrales

Este versiunea spaniola a mai cunoscutei Roquefort. Preparata din lapte d ...

Bulion

1. Supa de carne fiarta fara zarzavaturi; lichid obtinut prin fierberea ...

Crottin de Chavigno

Este cea mai faimoasa branza produsa pe valea Loarei; este preparata ...

Kumquat

Acest pigmeu al familie citricelor arata ca o portocala minuscula, ovala ...

Jalebi

Jalebi este un dulce comercializat in India, Pakistan si Bangladesh. Se ...