Explicatia termenului: Albondiga

Dictionar culinar
Albondiga
Ai intalnit termenul Albondiga in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Albondiga din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Albondiga: Denumirea spaniola pentru chiftele. Albondigas este numele unui fel de mancare mexican si spaniol constand din chiftele picante, in sos de rosii. Supa de albondigas este o supa cu chiftele (perisoare) din carne de vita si legume tocate.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Havarti

Numita dupa ferma experimentala daneza unde a fost creata, Havarti mai ...

Patison

Varietate mai mica de dovlecel, cu gust asemanator castravetelui.

Chapati

Un tip de paine nedospita din India, ca o lipie, care se face de obicei ...

Roquefort

Chiar daca nu e regina branzelor, cum o proclama multi, Roquefort este ce ...

Pilsner

Initial, acest termen se referea la o bere de foarte buna calitate produs ...

A la Marechale

Termen frantuzesc, desemnand bucati de carne prajite in unt.