Explicatia termenului: Albondiga

Dictionar culinar
Albondiga
Ai intalnit termenul Albondiga in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Albondiga din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Albondiga: Denumirea spaniola pentru chiftele. Albondigas este numele unui fel de mancare mexican si spaniol constand din chiftele picante, in sos de rosii. Supa de albondigas este o supa cu chiftele (perisoare) din carne de vita si legume tocate.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Arepa

Este specific bucatariei din Venezuela si Columbia si denumeste un ...

Chefal

Peste marin cu corpul alungit, cu gura obtuza si cu solzi mari, care ...

Coriandru

Planta erbacee anuala din familia umbeliferelor, cu flori albe sau roz, c ...

Herve

Din orasul belgian cu acelasi nume, aceasta branza din lapte de vaca are ...

Budinca

Preparat culinar facut din faina (sau paste fainoase), orez, oua, lapte ...

Epoisses

Prima data, branza Epoisses a fost preparata de calugarii cistercieni de ...