Explicatia termenului: Aioli

Dictionar culinar
Aioli
Ai intalnit termenul Aioli in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Aioli din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Aioli: Maioneza cu usturoi, ce provine din sudul Frantei, servita cu oua, peste sau melci.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Boudin blanc

Un carnat savuros, a carui textura e similara cu a unei chiftele, facut ...

Dunlop

Provenita din Scotia, aceasta branza din lapte de vaca este moderata ...

Untura

Substanta grasa, insolubila in apa, obtinuta prin topirea grasimii animal ...

Spanac

Planta erbacee legumicola, foarte bogata in fier, cultivata pentru tulpin ...

Gelatina

1. Materie albuminoida cu aspect de piftie, care se prepara din oase, ...

Groq

Bautura fierbinte, facuta cu rom, un indulcitor (zahar sau miere) si apa ...