Explicatia termenului: Aioli

Dictionar culinar
Aioli
Ai intalnit termenul Aioli in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Aioli din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Aioli: Maioneza cu usturoi, ce provine din sudul Frantei, servita cu oua, peste sau melci.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Bowfin

Este o varietate provenita din Canada si SUA si este unul dintre ...

Masa harina

Cuvant in limba spaniola, insemnand aluat, masa este aluatul traditional ...

Vin de orez

Acesta se obtine prin fermentarea orezului glutinos, numit si orez ...

Frisca

Strat de smantana proaspata, care se ridica la suprafata laptelui ...

Loboda

Nume dat mai multor specii de plante erbacee anuale, dintre care una, cu ...

Jicama

Jicama este o radacinoasa a carei coaja necomestibila, subtire si maro ...