Explicatia termenului: Agrisa

Dictionar culinar
Agrisa
Ai intalnit termenul Agrisa in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Agrisa din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Agrisa: Fructul agrisului, in forma de boaba verzuie, rosie sau galbena, cu gust dulce-acrisor si cu multe seminte.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Aluat

Pasta obtinuta prin amestecarea fainei cu apa, uneori si cu diferite ...

Esrom

Denumita dupa orasul de origine, Esrom, din Danemarca, aceasta branza est ...

Kumiss

Considerata de origine mongola, aceasta bautura acrisoara, usor ...

Beurre manie

In traducere unt framantat, este o pasta franceza preparata din unt si ...

Tartar

Sos picant rece, din maioneza amestecata cu bucatele de albus fiert, ...

Ulei de peste

Ulei extras din ficatul proaspat al unor specii de pesti (Gadus), bogat ...