Explicatia termenului: Agrisa

Dictionar culinar
Agrisa
Ai intalnit termenul Agrisa in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Agrisa din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Agrisa: Fructul agrisului, in forma de boaba verzuie, rosie sau galbena, cu gust dulce-acrisor si cu multe seminte.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Galusca

Preparat culinar de forma mai mult sau mai putin sferica, realizat dintr- ...

Draft

Bere servita direct din butoi, cu ajutorul unui cep. Spre deosebire de ...

Remoulade

Acest sos frantuzesc clasic se face combinand maioneza (de obicei de casa ...

Jalebi

Jalebi este un dulce comercializat in India, Pakistan si Bangladesh. Se ...

Batog

Produs alimentar preparat din spinare de morun sau nisetru, sarata si ...

Sos de prune

Este un sos specific bucatariei chinezesti, vascos dulce acrisor. Reteta ...