Explicatia termenului: Agrisa

Dictionar culinar
Agrisa
Ai intalnit termenul Agrisa in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Agrisa din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Agrisa: Fructul agrisului, in forma de boaba verzuie, rosie sau galbena, cu gust dulce-acrisor si cu multe seminte.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Fermentare

Proces de descompunere a unor substante organice sub actiunea ...

Acid

Este acidul carboxilic, numit si acid etanoic, acidul acetic este un ...

Calvados

Un brandy sec de mere care se face in Calvados, in Normandia (nordul ...

Salata

1. Planta legumicola erbacee din familia compozeelor, cu frunze mari si ...

Coq au vin

Termen frantuzesc, desemnand carne de cocos in sos de vin. Aceasta ...

Chaumes

Este preparata din lapte de vaca si are o coaja moale, de culoare ...