Explicatia termenului: Agrinion

Dictionar culinar
Agrinion
Ai intalnit termenul Agrinion in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Agrinion din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Agrinion: Este o maslina greceasca, mare, de culoare verde, tratata in saramura. Se serveste la paste sau salate.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Brillat Savarin

Este o branza produsa in Normandie (Franta) din lapte de vaca. Este foart ...

Parjoala

Preparat culinar din carne tocata, cu adaos de ou si de condimente, carui ...

Vrabioara

Bucata de carne de vita din regiunea salelor; friptura preparata din ...

Rinichi

Fiecare dintre cele doua organe interne ale omului si ale animalelor ...

Sardele

Peste marin, numit si sardina, din subordinul clupeizi, din care fac part ...

Clatita

Foaie dintr-un anumit aluat, prajita in tigaie si umpluta cu dulceata, ...


Retete recomandate din cartea de bucate: