Explicatia termenului: Aglio e olio

Dictionar culinar
Aglio e olio
Ai intalnit termenul Aglio e olio in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Aglio e olio din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Aglio e olio: Termen italienesc inseamnand usturoi si ulei si se refera la un dressing din usturoi si ulei fierbinte, pentru paste.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Rinichi

Fiecare dintre cele doua organe interne ale omului si ale animalelor ...

Deschizator

Ustensila folosita pentru desfacerea capsulelor, capacelor, etc., la ...

Culatello

O sunca italieneasca slaba, roz, care a fost facuta in vin in timpul ...

Prajire

Prepararea mancarii in ulei incins, la temperatura moderata sau mare. ...

Macadamia

Alunele macadamia au boabele (miezul) de culoare albicioasa, inchis intr- ...

Fume

Cuvant frantuzesc care inseamna afumat si se refera la produse preparate ...