Explicatia termenului: Aglio e olio

Dictionar culinar
Aglio e olio
Ai intalnit termenul Aglio e olio in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Aglio e olio din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Aglio e olio: Termen italienesc inseamnand usturoi si ulei si se refera la un dressing din usturoi si ulei fierbinte, pentru paste.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Suculent

Care contine mult suc; cu mult suc, zemos, mustos; care are gust foarte ...

Orez negru chinezesc

Este un orez nerafinat, cu boabe late, aplatizate, de culoare brun-neagra ...

Enchilada

Specialitate mexicana care se face prin rularea unei tortilla in jurul ...

Mango

Mango este un fruct cu forma rotunjita, ovala, cu coaja verzuie, galbuie ...

Derby

Este o branza destul de moale, din lapte de vaca, similara cu branza ...

Usturoi

Parte ce se desprinde din capatina de usturoi.