Explicatia termenului: Ad oli

Dictionar culinar
Ad oli
Ai intalnit termenul Ad oli in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Ad oli din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Ad oli: Este un tip de maioneza cu usturoi, ce provine din sudul Frantei, servita cu oua, peste sau melci.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Arpagic

1.Ceapa mica, obtinuta din samanta si care, rasadita, da ceapa mare ...

Afina

Afinata este un sirop natural de afine la care se adauga si alcool, pentr ...

Rob Roy

Cocktail compus din scotch, vermut dulce si bitter. Uneori este numit ...

Hamsie

Mic peste marin de culoare argintie, cu gura mare, care traieste in ...

Fizz

Cocktail facut cu gin, suc de lamaie, zahar si sifon, servit intr-un paha ...

Kugel

Servit in mod traditional in ziua sabatului evreiesc, kugel este o budinc ...