Explicatia termenului: Ad oli

Dictionar culinar
Ad oli
Ai intalnit termenul Ad oli in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Ad oli din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Ad oli: Este un tip de maioneza cu usturoi, ce provine din sudul Frantei, servita cu oua, peste sau melci.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Riesling

Riesling este considerat unul din cele mai bune soiuri de struguri albi ...

Prajire

Prepararea mancarii in ulei incins, la temperatura moderata sau mare. ...

Ad oli

Este un tip de maioneza cu usturoi, ce provine din sudul Frantei, ...

Dulce de Leche

Este un dulce decadent pe baza de lapte si zahar, cu o consistenta si un ...

Pireu

Mancare preparata din legume (de obicei din cartofi) sau din fructe fiert ...

Zer

Lichid galben-verzui care se separa din lapte, dupa coagulare, la ...