Explicatia termenului: Ad oli

Dictionar culinar
Ad oli
Ai intalnit termenul Ad oli in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Ad oli din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Ad oli: Este un tip de maioneza cu usturoi, ce provine din sudul Frantei, servita cu oua, peste sau melci.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Aperitiv

Bautura alcoolica servita inainte de masa, pentru deschiderea apetitului ...

Gruyere

Aceasta branza elvetiana isi ia numele de la valea din cantonul Fribourg ...

Bordelaise

Termen frantuzesc care inseamna provenind din Bordeaux sau in stil ...

Al Dente

Descrie textura perfecta pentru pastele fierte, dar inca tari la mijloc. ...

Indulcire

A face ca o mancare sau o bautura sa fie mai dulce prin adaos de zahar, ...

Tulburel

Este un tip de vin nou care inca nu s-a limpezit inca dupa fermentare.