Explicatia termenului: Acorn

Dictionar culinar
Acorn
Ai intalnit termenul Acorn in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Acorn din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Acorn: Inrudit cu zucchini si dovlecelul, acorn are un miez de culoare galben-portocalie cu o textura fina si cu un gust asemanator cu cel de nuca si piper.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Liederkranz

Aceasta branza americana originala a fost creata in 1882 de catre Emil ...

Bel Paese

Insemnand in traducere tara frumoasa, aceasta branza semi moale italiana ...

Laptuca

Planta erbacee legumicola ale carei frunze (dispuse in forma de rozeta, ...

Vinete boabe

Vinetele thailandeze sunt de culoare verde si au forma rotunda. Planta ...

Nectarina

Este o variatate de piersica, fara puf, cu un gust dulce si foarte ...

Black Forest

Este un tort faimos, prevenind din Suabia, provincie situata in regiunea ...