Explicatia termenului: Acorn

Dictionar culinar
Acorn
Ai intalnit termenul Acorn in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Acorn din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Acorn: Inrudit cu zucchini si dovlecelul, acorn are un miez de culoare galben-portocalie cu o textura fina si cu un gust asemanator cu cel de nuca si piper.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Parjoala

Preparat culinar din carne tocata, cu adaos de ou si de condimente, carui ...

Snack Bar

Mic restaurant deschis permanent in hoteluri, in gari etc. unde se serves ...

Zabaglione

Unul din cele mai minunate daruri ale Italiei catre restul lumii, ...

Calire

Reprezinta prajirea lenta, usoara a unui aliment, in grasime.

Litchi

Este un fruct originar din sudul Chinei, Vietnam, sudul Indoneziei, ...

Mahon

Originara din Insulele Baleare (in special din Menorca), branza mahon est ...


Retete recomandate din cartea de bucate: