Explicatia termenului: Acorn

Dictionar culinar
Acorn
Ai intalnit termenul Acorn in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Acorn din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Acorn: Inrudit cu zucchini si dovlecelul, acorn are un miez de culoare galben-portocalie cu o textura fina si cu un gust asemanator cu cel de nuca si piper.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Branza

Branzeturile se impart in doua mari categorii: proaspete si vechi. ...

Tuci

Aliaj de fier, carbon si alte elemente, care se produce in furnale, fonta ...

Gallego

Numita si Ulloa, aceasta branza este produsa in regiunea spaniola Galicia ...

Mornay

Un sos Bechamel la care s-a adaugat branza, de obicei parnezan sau svaite ...

Cotechino

O specialitate a mai multor provincii din Italia, este un carnat de porc ...

Grissini

Este un produs traditional italian, preparat din aluat cu textura elastic ...