Explicatia termenului: Ackawi

Dictionar culinar
Ackawi
Ai intalnit termenul Ackawi in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Ackawi din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Ackawi: Originara din Israel, din orasul Akka, aceasta branza se prepara din lapte de vaca. Are consistenta semi-tare, cu textura neteda si un gust mediu sarat. Merge foarte bine cu fructe. Ackawi se produce acum in multe tari, mai ales in Orientul Mijlociu.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Edam

Provenind din Olanda, aceasta branza moale si foarte aromata are un ...

Margarita

Cocktail facut din tequila, un lichior cu aroma de portocale (de obicei ...

Ardei Papadew

Este un ardei iute originar din Africa de Sud. Mai este denumit si ardeiu ...

Granny Smith

Este un mar de dimensiuni medii, de culoare verde, cu un miez tare, ...

Tabasco

Un ardei, mic, rosu si foarte iute, originar din provincia mexicana ...

Worcestershire

Desi acest condiment a fost creat in India de catre englezi, isi trage ...