Explicatia termenului: Absint

Dictionar culinar
Absint
Ai intalnit termenul Absint in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Absint din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Absint: Bautura alcoolica foarte tare, de culoare verde, cu gust amar, preparata cu uleiuri eterice de pelin, anason si alte plante aromatice.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Blansa

A opari sau a fierbe scurt anumite alimente (in special legume), ...

Bloody Mary

Un cocktail foarte popular preparat din suc de rosii, vodca, sos ...

Montraschet

Branza alba de capra din Burgundia, cu textura moale, cremoasa, si gust ...

Tiramisu

In traducere, tiramisu inseamna, ridica-ma, si multi dintre cei care gust ...

Caerphilly

Este numita dupa satul din Tara Galilor in care a fost produsa pentru ...

Daube

Un fel de mancare din Franta, clasic, care se face cu carne de vaca, vin ...


Retete recomandate din cartea de bucate: