Explicatia termenului: Absint

Dictionar culinar
Absint
Ai intalnit termenul Absint in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Absint din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Absint: Bautura alcoolica foarte tare, de culoare verde, cu gust amar, preparata cu uleiuri eterice de pelin, anason si alte plante aromatice.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Curcuma

Planta tropicala perena, inrudita cu ghimbirul. In stare proaspata, ...

Gusa

Portiune mai dilatata, in forma de punga, a esofagului, in care alimentel ...

Ezerjo

Este o varietate de struguri, originara din Ungaria, folosita la ...

Svaiter

Varietate de branza, preparata prin fermentatie indelungata in conditii ...

Loboda

Nume dat mai multor specii de plante erbacee anuale, dintre care una, cu ...

Nantua

Sos pe baza de Bechamel, facut cu smantana si unt de rac, si decorat cu ...


Retete recomandate din cartea de bucate: