Explicatia termenului: Absint

Dictionar culinar
Absint
Ai intalnit termenul Absint in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul Absint din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru Absint: Bautura alcoolica foarte tare, de culoare verde, cu gust amar, preparata cu uleiuri eterice de pelin, anason si alte plante aromatice.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Benedictine Blue

Este o branza albastra, cremoasa, matura. Merge foarte bine cu vinuri ...

Harissa

Este o pasta foarte picanta, originara din bucatariile marocane, algerien ...

Bechamel

Sos frantuzesc preparat amestecand lapte cu unt si faina. Grosimea sosulu ...

Puttanesca

In general servit cu paste, acest sos este un amestec picant de rosii, ...

Pak choi

Este un soi ce face parte din grupul de varza chinezeasca si se ...

Gulie

Planta erbacee legumicola cu frunze mari, dintate, si cu tulpina ingrosat ...