Explicatia termenului: A la russe

Dictionar culinar
A la russe
Ai intalnit termenul A la russe in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul A la russe din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru A la russe: Termen frantuzesc, ce se refera la modul de preparare in stil rusesec.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Halca de carne

Bucata mare de carne sau (mai rar) din alt aliment.

Vegetarian

Despre alimentatie, dieta, etc; care se bazeaza (numai) pe produse ...

Clatita

Foaie dintr-un anumit aluat, prajita in tigaie si umpluta cu dulceata, ...

Coq au vin

Termen frantuzesc, desemnand carne de cocos in sos de vin. Aceasta ...

Orez negru chinezesc

Este un orez nerafinat, cu boabe late, aplatizate, de culoare brun-neagra ...

Fricando

Fel de mancare preparat dintr-o bucata de carne sau peste impanata cu ...