Explicatia termenului: A la russe

Dictionar culinar
A la russe
Ai intalnit termenul A la russe in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul A la russe din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru A la russe: Termen frantuzesc, ce se refera la modul de preparare in stil rusesec.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Rondele

Forma de taiere a radacinoaselor, a ardeilor, rosiilor, cartofilor, etc. ...

Pepene cu coarne

Este un fruct tropical a carui coaja necomestibila este acoperita cu ...

Pesmet

Felii de paine alba, prajite sau uscate pentru a deveni crocante si ...

Asiago

Este o branza italieneasca semi-fina, cu aroma bogata, de nuca. Este ...

Leustean

Planta erbacee aromata, cu miros patrunzator, din familia umbeliferelor, ...

Tuslama

Mancare pregatita din burta si din picioare de vita fierte cu legume, la ...