Explicatia termenului: A la russe

Dictionar culinar
A la russe
Ai intalnit termenul A la russe in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul A la russe din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru A la russe: Termen frantuzesc, ce se refera la modul de preparare in stil rusesec.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Gusa

Portiune mai dilatata, in forma de punga, a esofagului, in care alimentel ...

Pisto

Fel de mancare vegetariana provenit din La Mancha, Spania. Pisto poate ...

Cappuccino

Bautura italieneasca facuta din parti egale de espresso si frisca, ...

Albus

Substanta alb-transparenta, vascoasa, compusa in cea mai mare parte din ...

Dizolvare

A se amesteca, topi, un aliment intr-un lichid, obtinandu-se o solutie ...

Afina

Afinata este un sirop natural de afine la care se adauga si alcool, pentr ...


Retete recomandate din cartea de bucate: