Explicatia termenului: A la provencale

Dictionar culinar
A la provencale
Ai intalnit termenul A la provencale in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul A la provencale din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru A la provencale: O mancare preparata cu ulei de masline, usturoi si patrunjel tocat.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Chop suey

Se crede ca acest fel de mancare dateaza de la mijlocul secolului XIX, ...

Bulete

Preparat culinar de forma sferica din tocatura de carne sau diverse ...

Bouquet

Un termen care se refera la mirosul complex care se dezvolta intr-un vin ...

Esrom

Denumita dupa orasul de origine, Esrom, din Danemarca, aceasta branza est ...

Mille feuilles

In franceza, o mie de foi. Acest desert clasic se face din doua bucati ...

Emmentaler

Cea mai veche si mai importanta branza din Elvetia, Emmentaler are o arom ...