Explicatia termenului: A la provencale

Dictionar culinar
A la provencale
Ai intalnit termenul A la provencale in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul A la provencale din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru A la provencale: O mancare preparata cu ulei de masline, usturoi si patrunjel tocat.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Strudel

Placinta facuta din foi foarte subtiri, umplute cu mere, cu nuci, cu ...

Masline

Dintotdeauna, creanga de maslin a fost simbolul pacii, iar maslinul, cu ...

Wehani

Considerat un orez aromat, wehani este un orez cafeniu-deschis, al carui ...

Sapodilla

Fructul are dimensiunea si forma unui ou, cu o coaja gri-maronie, care ...

Lubenita

Este denumirea populara pentru pepenele verde.

Harissa

Este o pasta foarte picanta, originara din bucatariile marocane, algerien ...