Explicatia termenului: A la provencale

Dictionar culinar
A la provencale
Ai intalnit termenul A la provencale in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul A la provencale din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru A la provencale: O mancare preparata cu ulei de masline, usturoi si patrunjel tocat.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Dosa

Denumeste o clatita sau lipie traditionala, produsa in India, preparata ...

Hors d oeuvre

Aperitive servite inaintea mesei, de obicei cu cocktail-uri sau bauturi ...

Zer

Lichid galben-verzui care se separa din lapte, dupa coagulare, la ...

Mousse

Termen din limba franceza, care inseamna spuma. Mousse este un fel de ...

Pulque

Bautura nationala mexicana neoficiala, pulque este suc fermentat de agave ...

Avocado

Fruct exotic, comestibil, de mare valoare nutritiva, avand forma de para ...