Explicatia termenului: A la Marechale

Dictionar culinar
A la Marechale
Ai intalnit termenul A la Marechale in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul A la Marechale din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru A la Marechale: Termen frantuzesc, desemnand bucati de carne prajite in unt.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Burduf

Sac facut din piele netabacita sau din stomacul unor animale (oi, capre) ...

Leberkase

Acest pate de porc delicat si bine omogenizat, se face cu ceapa, usturoi ...

Ratatouille

Mancare din regiunea Provence din Franta. Combina vinete, rosii, ceapa, ...

Canard

Este un termen frantuzesc ce desemneaza rata.

Tequila

Alcool obtinut prin fermentarea sucului de agave, fabricat in Mexic. ...

Jicama

Jicama este o radacinoasa a carei coaja necomestibila, subtire si maro ...