Explicatia termenului: A la Marechale

Dictionar culinar
A la Marechale
Ai intalnit termenul A la Marechale in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul A la Marechale din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru A la Marechale: Termen frantuzesc, desemnand bucati de carne prajite in unt.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Cambozola

Este o combinatie intre branza franceza Camembert si cea italiana, ...

Pateu

1. Preparat culinar din aluat cu mult unt, asezat in foi si umplut cu ...

Orecchiette

Expresie in italiana, insemnand urechiuse. Se refera la pastele de forma ...

Aperitiv

Bautura alcoolica servita inainte de masa, pentru deschiderea apetitului ...

Chaumes

Este preparata din lapte de vaca si are o coaja moale, de culoare ...

Sprot

Peste mic din familia clupeizilor (heringi), de 15 cm lungime, de ...


Retete recomandate din cartea de bucate: