Explicatia termenului: A la Marechale

Dictionar culinar
A la Marechale
Ai intalnit termenul A la Marechale in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul A la Marechale din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru A la Marechale: Termen frantuzesc, desemnand bucati de carne prajite in unt.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Sirop de ghimbir

Acesta se poate prepara si in casa. Veti avea nevoie de 3 cani de apa, 1 ...

Tapenade

Originara din regiunea franceza Proventa, tapenade este o pasta groasa ...

Darjeeling

Acest ceai negru puternic provine din provincia Darjeeling din India, ...

Coulis

Coulis este un sos gros preparat din piureu de fructe sau legume, trecut ...

Lapsang Souchong

Acest celebru ceai negru se trage din provincia chineza Fukian, si se ...

Colbert

Denumit dupa primul ministru al regelul Louis XIV, acest sos combina aspi ...