Explicatia termenului: A la Bordelaise

Dictionar culinar
A la Bordelaise
Ai intalnit termenul A la Bordelaise in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul A la Bordelaise din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru A la Bordelaise: Termen frantuzesc care inseamna provenind din Bordeaux sau in stil Bordeaux, si se refera la mancaruri servite cu sos bordelaise.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Rapini

Rapini este un tip de broccoli, originar tot din Italia. Spre deosebire d ...

Esrom

Denumita dupa orasul de origine, Esrom, din Danemarca, aceasta branza est ...

Smorgasbord

In suedeza, masa cu paine si unt. Intelesul a evoluat, fiind acum de bufe ...

Coq au vin

Termen frantuzesc, desemnand carne de cocos in sos de vin. Aceasta ...

Brillat Savarin

Este o branza produsa in Normandie (Franta) din lapte de vaca. Este foart ...

Ribollita

Cuvantul ribollita inseamna fiert de doua ori, referindu-se la faptul ca ...