Explicatia termenului: A la Bordelaise

Dictionar culinar
A la Bordelaise
Ai intalnit termenul A la Bordelaise in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul A la Bordelaise din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru A la Bordelaise: Termen frantuzesc care inseamna provenind din Bordeaux sau in stil Bordeaux, si se refera la mancaruri servite cu sos bordelaise.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Vegetal

Un produs alimentar, aliment, care tine de plante, propriu plantelor; car ...

Samsoe

Numita dupa insula unde isi are originea, aceasta branza nationala ...

Cafe latte

Este espresso combinat cu o cantitate la alegere de lapte spuma, de obice ...

Pak choi

Este un soi ce face parte din grupul de varza chinezeasca si se ...

Costita

Produs de mezelarie din carne de porc din regiunea mijlocie a coastelor, ...

Sote

Fel de mancare pregatita, mai ales din legume fierte sau inabusite in unt.