Explicatia termenului: A la Bordelaise

Dictionar culinar
A la Bordelaise
Ai intalnit termenul A la Bordelaise in unele retete culinare sau in unele articole gastronomice si nu stiai ce inseamna? Noi iti oferim explicatia completa pentru termenul A la Bordelaise din dictionarul gastronomic Prepar.ro.

Explicatia pentru A la Bordelaise: Termen frantuzesc care inseamna provenind din Bordeaux sau in stil Bordeaux, si se refera la mancaruri servite cu sos bordelaise.

Alti termeni gastronomici pe care este posibil sa nu ii cunosti:

Curacao

Un lichior cu aroma de portocale facut din coaja uscata a portocalelor ...

Cafe mocha

Espresso combinat cu sirop de ciocolata si o cantitate la alegere de spum ...

Cassoulet

Un fel de mancare din regiunea Languedoc din Franta, care consta din ...

Dezosare

A desprinde carnea de pe oase la animalele sacrificate; a scoate oasele d ...

Marguery

Sos facut dintr-un amestec scazut de vin alb si supa de peste, amestecat ...

Bulion

1. Supa de carne fiarta fara zarzavaturi; lichid obtinut prin fierberea ...


Retete recomandate din cartea de bucate: