Secretele bucatariei - Carne rosie, Vol. 2 scrisa de Editura Litera

Foto - Secretele bucatariei - Carne rosie, Vol. 2
Secretele bucatariei - Carne rosie, Vol. 2
  • Autor:
    Editura Litera
  • Magazin:
    elefant.ro
  • Pret:
    9 lei


Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in fel si chip, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite.

Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a carnii rosii. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea Sfaturi utile va imbie cu feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine si romanesti potrivite fiecarei retete.



Iti place aceasta carte? Click pentru a cumpara

Pentru a putea comenta la cartea "Secretele bucatariei - Carne rosie, Vol. 2" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.


Nu exista comentarii pentru cartea "Secretele bucatariei - Carne rosie, Vol. 2". Adauga-l tu pe primul...