Dictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935 scrisa de Constantin Baca

Foto - Dictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935
Dictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935
  • Autor:
    Constantin Baca
  • Magazin:
    elefant.ro
  • Pret:
    33 lei


O carte eveniment: 1501 de retete care au intemeiat cultura gastronomica din tara noastra. Regaseste gustul sofisticat al marii gastronomii imbinat cu traditia balcanica!

O carte care a stat la temelia bucatariei regale romane, Ecaterina Bacalbasa – sotia lui Constatin – fiind bucatareasa personala si de lux a reginei Maria.

Dictatura gastronomica este un savuros si foarte cuprinzator tratat de arta culinara, care isi pastreaza peste timp actualitatea, reprezentand o veritabila temelie a civilizatiei romanesti moderne.

Cele 1501 de retete incredibil de savuroase recupereaza intreaga noastra traditie in ale mancarii, dar, in acelasi timp, reusesc sa stabileasca o incitanta conexiune cu gustul sofisticat al marii gastronomii, in special al celei franceze.

Cu gura plina de mititei, dar si de homari, Constantin Bacalbasa este fondatorul unei bucatarii fascinante, iar opera sa este cartea-eveniment de la care incepe toata cultura noastra culinara!

Partener media: Europa FMIti place aceasta carte? Click pentru a cumpara

Pentru a putea comenta la cartea "Dictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935" trebuie sa fii membru.

Intra in cont sau inregistreaza-te pentru a putea comenta aceasta reteta.


Nu exista comentarii pentru cartea "Dictatura gastronomica. 1501 de feluri de mancari din 1935". Adauga-l tu pe primul...